SpeelSpelletjes.nl

Y8 Soccer League icon

Y8 Soccer League

8.8 - 5153 stemmen

Strijd tegen spelers over de hele wereld in Y8 Soccer League, een nieuw voetbalspel van de makers van Soccer Legends 2016.

» » Y8 Soccer League
Get Y8 Soccer League on the App Store Get Y8 Soccer League on the Play Store
Voeg Y8 Soccer League toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Y8 Soccer League is een mooi voetbal spel. Je kan het spelen hier op Speel Spelletjes, direct in je browser. Y8 Soccer League gebruikt Flash technologie. Op die manier werkt het zonder problemen in alle moderne browsers! Je kan dit spel niet alleen als een Flash game spelen, maar je kan het ook als app spelen op je Android en iOS mobiele toestellen. Het is al gespeeld door 251,343 mensen en heeft score 8.8 / 10 gekregen van 5092 mensen. Als je het spel top vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere voetbal games zoals Puppet Soccer Zoo en Number 1!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Y8 Soccer League te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Y8 Soccer League te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl