SpeelSpelletjes.nl

ZombIdle icon

ZombIdle

9.3 - 869 stemmen
walkthrough
strijd  -  berzerk  -  idle  -  zombie

ZombIdle is een gloednieuw simulatie-spel door Berzerk Studio. Het mengt een klassiek zombie-vecht-spel met een passieve spelervaring! Veel succes.

» ZombIdle
Voeg ZombIdle toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

ZombIdle Video Walkthrough
ZombIdle

ZombIdle Walkthrough

ZombIdle is een verslavend klik spel dat je kan uitproberen op deze site, direct in je browser. ZombIdle gebruikt Flash technologie. Op die manier werkt het zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder downloads! ZombIdle is al 130,668 keer gespeeld en werd door 841 mensen beoordeeld met score 9.3 / 10. Als je het spel leuk vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere klik games, bijvoorbeeld naar Cookie Clicker en Doge Miner!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2017 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om ZombIdle te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om ZombIdle te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl