SpeelSpelletjes.nl

ZombIdle

ZombIdle is een gloednieuw simulatie-spel door Berzerk Studio. Het mengt een klassiek zombie-vecht-spel met een passieve spelervaring! Veel succes.
SHOW MORE

Mobiele Apps

Get ZombIdle on the App Store Get ZombIdle on the Play Store

Indeling

» » ZombIdle

Meer Informatie Over ZombIdle

ZombIdle is een mooi zombie spel dat je kan spelen hier op Speel Spelletjes, direct in je browser. ZombIdle gebruikt Flash technologie. Op die manier werkt het in moderne browsers! Je kan dit spel niet alleen als een Flash game spelen, maar je kan ook de app downloaden voor je Android en iOS GSMs en tablets. Het is al gespeeld door 187,956 mensen en heeft een score van 9.2 op 10 gekregen van 1105 mensen. Als je ZombIdle leuk vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere zombie games en games zoals Realistic Zombie Survival Warfare en Nightpoint.io!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om ZombIdle te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om ZombIdle te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl