SpeelSpelletjes.nl

Zomzom.io

Zomzom.io is een uitdagend overlevingsspel waarbij je moet vechten tegen hordes van zombies en grondstoffen moet verzamelen om een basis te bouwen. Je heb een bijl en een speer en moet die gebruiken om hout, steen en fruit te verzamelen. Gebruik het houd en de stenen om muren en verdedigingsmechanismen te bouwen, en gebruik het fruit als voedingsbron om te blijven leven. De zombies zullen je altijd blijven achtervolgen en je moet snel bouwen om ze op een afstand te houden.
SHOW MORE

Je kan als een lone ranger werken of allianties proberen te sluiten met andere spelers om samen een basis te bouwen om te overleven - de keuze is aan jou! De meeste zombies zijn ongewapend, maar sommige zijn uitgerust met bijlen, dus wees voorzichtig! Houd je voedsel- en energievoorraad in het oog en zorg dat je af en toe fruit eet. Als je meer materialen en grondstoffen verzamelt kan je andere objecten bouwen, zoals spikes en kanonnen. Hoe lang kan je overleven in het wild tegen de levende doden?!

Mobiele Apps

Get Zomzom.io on the App Store Get Zomzom.io on the Play Store

Indeling

» Zomzom.io

Meer Informatie Over Zomzom.io

Zomzom.io is een tof .io spel. Speel het nu hier op Speel Spelletjes, direct in je browser. Het spel is al gespeeld door 164,644 mensen en heeft een score van 8.6 op 10 gekregen van 3227 mensen. Zomzom.io is ontwikkeld met HTML5 technologie. Zo kan je het spelen zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Het spel is beschikbaar in je browser en als een app op je mobiele toestellen (Android en iOS). Vond je het leuk om dit .io spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere .io games en games zoals WOWZ.io en Zomcraft.online!

SHOW LESS

Bediening

How to play Zomzom.io
  • WASD of pijltjestoetsen om te bewegen
  • Linkermuisknop om aan te vallen of te verzamelen

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)