SpeelSpelletjes.nl

Zomzom.io

Zomzom.io is een uitdagend overlevingsspel waarbij je moet vechten tegen hordes van zombies en grondstoffen moet verzamelen om een basis te bouwen. Je heb een bijl en een speer en moet die gebruiken om hout, steen en fruit te verzamelen. Gebruik het houd en de stenen om muren en verdedigingsmechanismen te bouwen, en gebruik het fruit als voedingsbron om te blijven leven. De zombies zullen je altijd blijven achtervolgen en je moet snel bouwen om ze op een afstand te houden.
SHOW MORE

Je kan als een lone ranger werken of allianties proberen te sluiten met andere spelers om samen een basis te bouwen om te overleven - de keuze is aan jou! De meeste zombies zijn ongewapend, maar sommige zijn uitgerust met bijlen, dus wees voorzichtig! Houd je voedsel- en energievoorraad in het oog en zorg dat je af en toe fruit eet. Als je meer materialen en grondstoffen verzamelt kan je andere objecten bouwen, zoals spikes en kanonnen. Hoe lang kan je overleven in het wild tegen de levende doden?!

Mobiele Apps

Get Zomzom.io on the App Store Get Zomzom.io on the Play Store

Indeling

» Zomzom.io

Meer Informatie Over Zomzom.io

Zomzom.io is een tof .io spel. Je kan het spelen op SpeelSpelletjes.nl. Het spel is al gespeeld door 189,315 mensen en heeft score 8.6 / 10 gekregen van 3370 mensen. May Maji heeft Zomzom.io gemaakt. Het spel wordt ondersteund door HTML5 technologie. Op die manier kan je het spelen zonder problemen in moderne browsers, zonder downloads! Een van de vele voordelen van het spelen van het spel op deze site is dat je gemakkelijk in full-screen kan spelen, en zo ten volle van het spel kan genieten. Het spel is beschikbaar als een HTML5 spel en als een mobiele app. Als je dit spel top vond, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere .io spelletjes en games zoals WOWZ.io en Zomcraft.online!

SHOW LESS

Bediening

How to play Zomzom.io
  • WASD of pijltjestoetsen om te bewegen
  • Linkermuisknop om aan te vallen of te verzamelen

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)