Zoek Spel

Over Ons - Speel Spelletjes

SpeelSpelletjes is de Nederlandstalige versie van het Engelstalige spelplatform CrazyGames. We hebben spellen die gan van 3D first person shooters tot puzzelspellen. De meest populaire soorten games zijn auto games (car, & bike) games, clicking games, minecraft games, stickman games, en .io games. We selecteren dagelijks enkele hoge kwaliteits spellen die we toevoegen aan de site. Dit garandeert dat jullie nieuwe en entertainende games kunnen spelen..

Dankzij de moderne technologiën zoals WebGL en WebAssembly is de browser een krachtig spelplatform geworden. Verbluffende 3D graphics die de performance van desktop games bijna evenaren zonder de nood om deze te downloaden of installeren, en die werken op al de platformen. We zijn een innoverend bedrijf aan de kop van deze markt, en helpen game developers met tools om dit allemaal te benutten.

CrazyGames is opgericht in 2013 en is deel van Maxflow BVBA. Onze kantoren bevinden zich te Prof. Roger Van Overstraetenplein 2, 3000 Leuven, Belgium.

Onze Visie

  1. De browser is het spelplatform van de toekomst: dankzij WebGL en WebAssembly wordt de browser even krachtig als desktop applicaties. Hierbovenop komt nog dat de browser overal present en toegankelijk is. Gaming gaat naar de browser, net zoals documentbewerking, het nieuws, TV etc.
  2. Spelontwikkelijkers moeten een eerlijk deel van de inkomsten krijgen: we delen dan ook de opbrengsten met de spelontwikkelaars
  3. Spelers weten het het best: de beste manier om een spel te evalueren is door te luisteren naar mensen die het spelen.

Ons Team

  • Katie helpt ons met onze communicatie.

  • Oky is onze content manager; hij is de browsergames expert van het team.

  • Paul is een schrijver die ons helpt met de spelbeschrijvingen.

  • Raf zorgt dat iedereen in het team zijn job kan doen.

  • Reinout is een full stack developer en data scientist.

  • Omar is een front-end developer die ervoor zorgt dat de site er leuk uit ziet.

Indien je iets wilt bespreken kan je ons altijd contacteren!

We zijn een trots lid van Start it @KBC.

startit logo