SpeelSpelletjes.nl

99 Balls

Ben je het beu van gewone bubble shooter spellen te spelen? Probeer 99 Balls, een innovatief spel dat de spelervaring van Bubble Shooter en Breakout combineert! In dit spel moet je genummerde ballen vernietigen voordat ze de onderkant van het scherm bereiken. Elke bal bevat een nummer die het aantal van schoten aangeeft dat nodig is om de bal te vernietigen. Verzamel cirkels om het aantal wapens te verhogen dat je in één keer kan gooien. Verzamel sterren om nieuwe wapens te ontgrendelen! Des te verder je geraakt in het spel, des te hoger worden de nummers op de ballen.

Tip: richt niet gewoon je wapen op één enkele bal, gebruik in plaats daarvan de schietgids om ze te laten weerkaatsen op zoveel mogelijk ballen. Hoe veel fases kan jij overleven?
SHOW MORE

Ontwikkelaar

Dit spel is ontwikkeld door Diamond Games en hier op Speelspelletjes.nl gepubliceerd.

Indeling

» » 99 Balls

Meer Informatie Over 99 Balls

99 Balls is een verslavend bubble shooter spelletjes spel. Probeer het op deze website. Het spel gebruikt HTML5 technologie. Zo kan je het spelen in alle moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Je kan 99 Balls in full-screen spelen. Diamond Games heeft 99 Balls gemaakt. Dit spel is al 651,672 keer gespeeld en werd door 1267 mensen beoordeeld met score 9.0 op 10. Vond je het leuk om 99 Balls te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere bubble shooter spelletjes en games zoals Toops en Bubble Woods!

SHOW LESS

Bediening

How to play 99 Balls

Trek de linkermuisknop achterwaarts om te richten, laat los om te schieten.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)