SpeelSpelletjes.nl

99 Balls

Ben je het beu van gewone bubble shooter spellen te spelen? Probeer 99 Balls, een innovatief spel dat de spelervaring van Bubble Shooter en Breakout combineert! In dit spel moet je genummerde ballen vernietigen voordat ze de onderkant van het scherm bereiken. Elke bal bevat een nummer die het aantal van schoten aangeeft dat nodig is om de bal te vernietigen. Verzamel cirkels om het aantal wapens te verhogen dat je in één keer kan gooien. Verzamel sterren om nieuwe wapens te ontgrendelen! Des te verder je geraakt in het spel, des te hoger worden de nummers op de ballen.

Tip: richt niet gewoon je wapen op één enkele bal, gebruik in plaats daarvan de schietgids om ze te laten weerkaatsen op zoveel mogelijk ballen. Hoe veel fases kan jij overleven?

Ontwikkelaar

Dit spel is ontwikkeld door Diamond Games en hier op Speelspelletjes.nl gepubliceerd.

Bediening

Trek de linkermuisknop achterwaarts om te richten, laat los om te schieten.

Indeling

» » 99 Balls
99 Balls Video Walkthrough
99 Balls

99 Balls Walkthrough

99 Balls is een tof bubble shooter spel. Je kan het spelen op deze site, in je browser. Het spel wordt ondersteund door HTML5 technologie. Op die manier werkt het in alle moderne browsers, zonder installaties! Dit spel is al gespeeld door 413,694 mensen en werd door 1046 mensen beoordeeld met score 9.1 op 10. Als je het spel leuk vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere bubble shooter games zoals Bubble Pop Story en Inside Out Thought Bubbles!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)