SpeelSpelletjes.nl

99 Balls

Ben je het beu van gewone bubble shooter spellen te spelen? Probeer 99 Balls, een innovatief spel dat de spelervaring van Bubble Shooter en Breakout combineert! In dit spel moet je genummerde ballen vernietigen voordat ze de onderkant van het scherm bereiken. Elke bal bevat een nummer die het aantal van schoten aangeeft dat nodig is om de bal te vernietigen. Verzamel cirkels om het aantal wapens te verhogen dat je in één keer kan gooien. Verzamel sterren om nieuwe wapens te ontgrendelen! Des te verder je geraakt in het spel, des te hoger worden de nummers op de ballen.

Tip: richt niet gewoon je wapen op één enkele bal, gebruik in plaats daarvan de schietgids om ze te laten weerkaatsen op zoveel mogelijk ballen. Hoe veel fases kan jij overleven?
SHOW MORE

Ontwikkelaar

Dit spel is ontwikkeld door Diamond Games en hier op Speelspelletjes.nl gepubliceerd.

Indeling

» » 99 Balls

Meer Informatie Over 99 Balls

99 Balls is een tof bubble shooter spel. Je kan het spelen op deze site, in je browser. Het spel wordt ondersteund door HTML5 technologie. Op die manier werkt het in alle moderne browsers, zonder installaties! Dit spel is al gespeeld door 602,811 mensen en werd door 1183 mensen beoordeeld met score 9.0 op 10. Als je het spel leuk vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere bubble shooter games en games zoals Toops en Bubble Game 3!

SHOW LESS

Bediening

How to play 99 Balls

Trek de linkermuisknop achterwaarts om te richten, laat los om te schieten.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)