Advanced Pixel Apocalypse 3
Advanced Pixel Apocalypse 3 is helaas niet beschikbaar op jouw platform. Alle onderstaande spelletjes zijn wel beschikbaar, dus kies er een en start met spelen!
Advanced Pixel Apocalypse 3

Advanced Pixel Apocalypse 3

Advanced Pixel Apocalypse is een leuke gepixeleerde first person shooter waarbij je de wapens moet vastpakken en tegen andere online spelers moet vechten. Dit online spel heeft twee spelmodi - deathmatch en team deathmatch. Deathmatch is free for all en je moet gewoon iedereen op de map vermoorden. Team Deathmatch anderzijds is een modus waarin je een team hebt en waarbij je moet samenwerken om je vijand te verslaan.

De spelervaring is snel en je kan een arsenaal aan wapens gebruiken om schade uit te delen. Beschikbare wapens bevatten een bijl, een baseball-bat, een mes en een koevoet. Bovendien is er, naast de wapens voor dichtbij, een reeks geweren zoals een machinegeweer en granaatwerper. De maps zijn leuk en hebben veel verschillende niveau's, uitkijkpunten en verstopplaatsen. Beweeg voorzichtig en gebruik de bescherming - loop niet gewoon in open veld! Spring vandaag online en neem deel aan de Advanced Pixel Apocalypse!

Ontwikkelaar

Advanced Pixel Apocalypse 3 is een 3D FPS van Mita Marian (M3ntoL).

Publicatiedatum

September 2017

Bediening

  • WASD of pijltjestoetsen om te bewegen
  • 1 tot 9 om te wisselen van wapen
  • R om te herladen
  • Linkermuisknop om te schieten
  • Spatiebalk om te springen
  • C om te hurken
  • Ctrl om naar voren te buigen
  • Shift om te sprinten

Walkthrough Video

Meer spellen in deze reeks

Indeling

FPS
»
Advanced Pixel Apocalypse 3
Advanced Pixel Apocalypse 3 is een leuk fps spel dat je kan uitproberen op deze site. Advanced Pixel Apocalypse 3 is gemaakt met Unity 5.4 WebGL technologie. Op die manier werkt het in alle moderne browsers ! Een van de vele voordelen van het spelen van het spel op deze site is dat je gemakkelijk in volledige scherm mode kan spelen, en zo ten volle van het spel kan genieten. ComyGames heeft Advanced Pixel Apocalypse 3 gemaakt. Het is al gespeeld door 4,928,629 mensen en werd door 30301 mensen beoordeeld met score 9.2 / 10. Als je het spel leuk vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere fps spelletjes en games zoals C-Virus Game: Outbreak en Crazy Shooters 2!