SpeelSpelletjes.nl

Afghan Survival

Afghan Survival is een 3D shooting overlevings-spel. Je bent de enige overlevende soldaat in een basis in de woestijn. Ga erop uit om wapens te vinden en wees voorbereid om hongerige zombies te bestrijden die naar je toe blijven komen! Overleef zo lang mogelijk en haal de hoogste score om op het scorebord te komen.
SHOW MORE

Indeling

» » Afghan Survival

Meer Informatie Over Afghan Survival

Afghan Survival is een leuk fps spelletjes spel dat je zonder kosten kan spelen hier op Speel Spelletjes, direct in je browser. Afghan Survival is ontwikkeld met WebGL. Zo draait het zonder problemen in moderne browsers, zonder downloads! Dit spelletje is al gespeeld door 620,505 mensen en werd door 4684 mensen beoordeeld met score 8.4 / 10. Als je Afghan Survival top vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere fps spelletjes en games zoals Combat 5 (Combat Online) en War Brokers (.io)!

SHOW LESS

Bediening

How to play Afghan Survival

WASD om te bewegen, linkermuisknop om te schieten, rechtermuisknop om zicht te vergroten of te blokken, 123 of muiswiel om van wapen te veranderen V voor een aanval met je mes, R om te herladen, G om een granaat te gooien, F om een voorwerp op te rapen, spatiebalk om te springe, Q of E om te leunen, crtl om te hurken, en shift om te sprinten.

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)