SpeelSpelletjes.nl

Afghan Survival

Afghan Survival is een 3D shooting overlevings-spel. Je bent de enige overlevende soldaat in een basis in de woestijn. Ga erop uit om wapens te vinden en wees voorbereid om hongerige zombies te bestrijden die naar je toe blijven komen! Overleef zo lang mogelijk en haal de hoogste score om op het scorebord te komen.

Bediening

WASD om te bewegen, linkermuisknop om te schieten, rechtermuisknop om zicht te vergroten of te blokken, 123 of muiswiel om van wapen te veranderen V voor een aanval met je mes, R om te herladen, G om een granaat te gooien, F om een voorwerp op te rapen, spatiebalk om te springe, Q of E om te leunen, crtl om te hurken, en shift om te sprinten.

Indeling

» » Afghan Survival

Afghan Survival is een leuk fps spel dat je zonder kosten kan spelen hier op Speel Spelletjes, direct in je browser. Afghan Survival is ontwikkeld met WebGL. Zo draait het zonder problemen in moderne browsers, zonder downloads! Dit spelletje is al gespeeld door 600,209 mensen en werd door 4603 mensen beoordeeld met score 8.4 / 10. Als je Afghan Survival top vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere fps games zoals Krunker.io en Shell Shockers (ShellShockers.io)!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)