Air Wars 2
Air Wars 2 is helaas niet beschikbaar op jouw platform. Alle onderstaande spelletjes zijn wel beschikbaar, dus kies er een en start met spelen!
Air Wars 2

Air Wars 2

Air Wars 2 is een fantastisch multiplayer gevechtsspel waarin je de controle neemt over je eigen straalvliegtuig en de lucht in gaat tegen andere spelers over de hele wereld! De game bevat realistische 3D-beelden, geweldige gameplay en intense luchtgevechten. Join the game, kies een team en ga de strijd aan - je moet proberen om de vijandelijke vliegtuigen te vernietigen en hun vlag te veroveren.

De besturing van de vlucht is eenvoudig. Gebruik de WASD toetsen om de beweging van je vliegtuig te controleren, en gebruik de linkermuisklikknop om je wapens af te schieten. Werk samen met je team om de lucht te domineren en je eigen vlag te verdedigen. Kan je je skills als piloot tonen en in de lucht regeren?

Release datum

Air Wars 2 werd in december 2016 voor het eerst uitgebracht als een eenheids- en pc-spel. Vanaf maart 2018 kunt u genieten van de online versie exclusief op CrazyGames!

Ontwikkelaar

Martian Games maakte Air Wars 2. Bekijk ook hun ander geweldig spel, Cow Defender.

Eigenschappen

  • Geweldig vechtspel voor meerdere spelers met een missie om de vlag van de tegenstander te pakken
  • Eenvoudige bediening van het vliegtuig
  • Realistische 3D-graphics met gedetailleerde kaarten
  • Dag- en nacht systeem
  • De functie van het level up om meer vliegtuigen te ontgrendelen
  • Je kan je vliegtuig upgraden met verdiend contant geld

Platform

Air Wars 2 is een webbrowser spel.

Besturing

  • Gebruik WASD of pijltjestoetsen om te vliegen
  • Linker klik om te schieten
  • C om de cockpit te betreden

Walkthrough Video

Meer spellen in deze reeks

Indeling

Air Wars 2
Air Wars 2 is een leuk vliegtuig spel dat je zonder kosten kan uitproberen op deze site. Dit spel is al gespeeld door 4,256,238 mensen en werd door 34124 mensen beoordeeld met score 9.2 op 10. Air Wars 2 is gemaakt door Martian Games. Dit superleuke schiet game wordt ondersteund door Unity WebGL. Zo kan je het spelen in de meeste moderne browsers , zonder downloads! Een van de vele voordelen van het spelen van Air Wars 2 op SpeelSpelletjes is dat je gemakkelijk in volledige scherm mode kan spelen, en zo ten volle van het spel kan genieten. Als je dit spel leuk vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere vliegtuig spelletjes en games zoals Sol Wars en Curve Fever Pro!