SpeelSpelletjes.nl

Angry Gran Run: London icon

Angry Gran Run: London

8.6 - 1284 stemmen
walkthrough
Facebook Share 3d  -  ontwijk  -  loop  -  snelheid  -  webgl

Het avontuur van Angry Gran gaat verder in Londen. Dit 3D loop-spel heeft een mooie stadsachtergrond over heel Londen. Vermijd iconische obstakels, zoals de rode telefooncellen, zwarte taxi's, en Engelse vlaggen. Verzamel munten om de multiplier meter te vullen. De snelheid wordt gradueel opgebouwd, en het is aan jou om de gekke grootmoeder in veiligheid te brengen!

Spelontwikkelaar

Angry Gran Run London is ontwikkeld door Ace Viral. Het is gemaakt met de Unity game engine en is speelbaar in elke moderne browser dankzij WebGL.

Spelbediening

  • AD om van baan te veranderen
  • Pijltje omhoog om te springen
  • Pijltje omlaag om te schuiven
» » Angry Gran Run: London
Get Angry Gran Run: London on the App Store Get Angry Gran Run: London on the Play Store

 

Angry Gran Run: London Video Walkthrough
Angry Gran Run: London

Angry Gran Run: London Walkthrough

Angry Gran Run: London is een mooi loop spel. Je kan het spelen op SpeelSpelletjes.nl, in je browser. Angry Gran Run: London gebruikt WebGL. Op die manier kan je het spelen in de meeste moderne browsers, zonder installaties! Je kan Angry Gran Run: London niet alleen als een WebGL game spelen, maar je kan het ook als app spelen op je Android en iOS GSMs en tablets. Angry Gran Run: London is al gespeeld door 171,634 mensen en heeft score 8.6 / 10 gekregen van 1264 mensen. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere loop games, bijvoorbeeld naar Free Running 2 en Rocking Sky Trip!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)