SpeelSpelletjes.nl

Angry Gran Run: Miami

2,083 302 delen embed

Bestuur de epische Angry Granny in Angry Gran Run: Miami, een fantastisch loopspel. De laatste keer was ze in Londen, maar deze keer loopt onze boze grootmoeder terug door de straten van Miami! Je moet grootmoeder door het traject leiden en obstakels vermijden. Spring over wagens, schuif onder zeppelins en draai in scherpe hoeken.

Het parcours wordt steeds sneller en de objecten worden moeilijker te ontwijken. Verzamel munten terwijl je loopt om je score te boosten. Je kan ook een reeks letters verzamelen die samen een woord vormen en je een extra boost geven. Kijk uit voor de T-Rex die willekeurig verschijnt - laat hem jou niet vangen! Bij het einde van de run kan je je munten gebruiken om upgrades en nieuwe kostuums te kopen. Hoe ver loop jij weg van het gevreesde rusthuis?

Ontwikkelaar

De Angry Gran run serie is ontwikkeld door Ace Viral.

Besturing grootmoeder

  • AD om van baan te wisselen
  • Pijltje omhoog om te springen
  • Pijltje omlaag om te schuiven

Meer games in deze serie

Indeling

» » Angry Gran Run: Miami
Angry Gran Run: Miami Video Walkthrough
Angry Gran Run: Miami

Angry Gran Run: Miami Walkthrough

Angry Gran Run: Miami is een leuk loop spel dat je gratis kan uitproberen op SpeelSpelletjes.nl, direct in je browser. Dit spelletje is al 276,893 keer gespeeld en werd door 2384 mensen beoordeeld met score 8.7 op 10. Dit leuke arcade game is gemaakt met WebGL technologie. Op die manier werkt het zonder problemen in alle moderne browsers, zonder installaties! Vond je het leuk om Angry Gran Run: Miami te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere loop games, bijvoorbeeld naar Sports Hero en Duck Life 2!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)