SpeelSpelletjes.nl

Angry Gran Run: Miami

2,388 331 delen embed

Bestuur de epische Angry Granny in Angry Gran Run: Miami, een fantastisch loopspel. De laatste keer was ze in Londen, maar deze keer loopt onze boze grootmoeder terug door de straten van Miami! Je moet grootmoeder door het traject leiden en obstakels vermijden. Spring over wagens, schuif onder zeppelins en draai in scherpe hoeken.
SHOW MORE

Het parcours wordt steeds sneller en de objecten worden moeilijker te ontwijken. Verzamel munten terwijl je loopt om je score te boosten. Je kan ook een reeks letters verzamelen die samen een woord vormen en je een extra boost geven. Kijk uit voor de T-Rex die willekeurig verschijnt - laat hem jou niet vangen! Bij het einde van de run kan je je munten gebruiken om upgrades en nieuwe kostuums te kopen. Hoe ver loop jij weg van het gevreesde rusthuis?

Ontwikkelaar

De Angry Gran run serie is ontwikkeld door Ace Viral.

Indeling

» » Angry Gran Run: Miami

Meer Informatie Over Angry Gran Run: Miami

Angry Gran Run: Miami is een leuk loop spelletjes spel dat je kan spelen op deze website, in je browser. Het is al 337,156 keer gespeeld en werd door 2719 mensen beoordeeld met score 8.8 / 10. Angry Gran Run: Miami is gemaakt door Ace Viral. Het spel gebruikt WebGL. Op die manier kan je het spelen zonder problemen in moderne browsers, zonder installaties! Het spel is speelbaar in volledige scherm-modus . Vond je het leuk om dit arcade spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere loop spelletjes en games zoals Avengers: Hydra Dash en Duck Life 3!

SHOW LESS

Besturing grootmoeder

How to play Angry Gran Run: Miami
  • AD om van baan te wisselen
  • Pijltje omhoog om te springen
  • Pijltje omlaag om te schuiven

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)