SpeelSpelletjes.nl

Angry Snakes

Angry Snakes is een fijn .io spel waarbij je een extreem boze slang moet controleren! Je kan kiezen uit een reeks verschillende kleuren, maar alle slangen hebben één ding gemeenschappelijk – hun boze gezicht! Het doel van dit spel is simpel – je moet de gloeiende puntjes verzamelen die over de map zijn verspreid en de andere boze slangen proberen te vernietigen, gelijkaardig aan de spelervaring bij Slither.io.
SHOW MORE

Om andere slangen te vernietigen moet je hun pad kruisen en zorgen dat ze tegen jou botsen – als je een vijand vernietigd hebt, kan je zijn resten verzamelen en nog groter worden. Hoe groter je wordt, hoe makkelijker het is om je vijanden te omsingelen en te vernietigen! Je kan ook een snelheidsboost gebruiken maar deze boost verkleint je omvang stilletjes aan dus gebruik hem met verstand! Kan je de kwaadste slang worden in de arena en jouw vijanden domineren?

Technologie

Angry Snakes is ontwikkeld met HTML5.

Publicatiedatum

September 2017

Mobiele Apps

Get Angry Snakes on the Play Store

Indeling

» Angry Snakes

Meer Informatie Over Angry Snakes

Angry Snakes is een tof .io spel dat je gratis kan spelen op deze website, direct in je browser. Het spel gebruikt HTML5. Op die manier kan je het spelen in alle moderne browsers, zonder installaties! Angry Snakes is beschikbaar in je browser en als een spel dat je kan installeren op je phone en op je tablet. Je kan Angry Snakes in fullscreen spelen met 1 simpele klik. Red Eye Production heeft Angry Snakes gemaakt. Dit spel is al gespeeld door 2,500,830 mensen en heeft een rating van 8.9 / 10 gekregen van 21484 mensen. Vond je het leuk om Angry Snakes te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere .io spelletjes en games zoals Angry Chickens en Angry Worms!

SHOW LESS

Bediening

How to play Angry Snakes
  • Gebruik je muis om de slang te besturen
  • Linkermuisknop om snelheid te boosten

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)