Aquapark.io

54.798
beoordelingen
8,6
Aquapark io is een leuk waterglijspel in het .io genre. Het is zomer en iedereen wil racen en plezier hebben. Wat is een betere plek om dit te doen dan in een waterpark?

Aquapark.io zet je letterlijk midden in de actie bovenop je eigen rubberen zwemband aan het begin van een immense waterglijbaan. De winnaar van de race is de eerste die de finishlijn bereikt en in het zwembad plonst.

Andere spelers tijdens de race proberen langs te glijden. Om te versnellen, kantelt u de rubberboot en maakt u een hoek met de schuine hoeken. De hoek moet perfect zijn, anders kan de groezelige katapult van de waterglijbaan de diepten van de oceaan beneden af katapulteren. Terwijl de waterscooter van de glijbaan afglijdt, stoot je tegen andere spelers en probeer ze af te slaan of hun voortgang te vertragen.

Gebruikers zullen enorm veel plezier beleven aan het spelen van dit kleurrijke en boeiende spel. De gameplay is uniek en als geen ander io-spel beschikbaar. Het combineert uitstekende multiplayer-actie samen met leuke spelmechanica en fantastische graphics.

Elke speler heeft zijn eigen kleine ding en gebruikersnaam boven zijn hoofd. Bovendien wordt bovenaan een meter weergegeven die de huidige positie van een speler aangeeft.

Het kleurrijke en zonnige water beneden zorgt voor een koele setting voor de race. Bovendien zorgen de verschillende wendingen in het nummer ervoor dat concentratie en snelle reflexen essentieel zijn. Om vooruit te springen in de race, kan een speler zijn sprongen timen om ze van de rit van de kaart te katapulteren. Ze kunnen dan een zweefvliegtuig gebruiken om naar beneden te duiken en de dia op een lager punt opnieuw binnen te gaan. Timing is de sleutel en het is een riskante zet.

Munten kunnen tijdens het racen worden verzameld om nieuwe groezelige soorten te ontgrendelen. De muntscore van een speler wordt weergegeven in de linkerbovenhoek van het spelscherm.

Kijk wie het Aquapark kan veroveren en zegevieren als racekampioen. Als je van dit type snelle multiplayer-game houdt, bekijk dan andere populaire io-titels zoals Paper.io 2 en Crowd City.

Datum van publicatie

Februari 2019 (iOS). Juni 2019 (WebGL).

Ontwikkelaar

Deze versie is geïnspireerd op een game van Voodoo.

Platforms

  • Webbrowser (desktop en mobiel)
  • iOS
  • Android

Walkthrough

Advertentie
Minder Tonen
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie