SpeelSpelletjes.nl

Bartender The Right Mix

6,900 651 delen embed

Help de barman bij het mengen van drankjes met de juiste verhoudingen voor Miguel! Kies uit een schap vol verschillende dranken waaronder Vodka, Whiskey, Vermouth, Tripple-Sec, Gin enz. en meng ze voor het ultieme drankje voor een nachtje op stap. Voeg ijs of citroen toe aan de dranken om ze een extraatje te geven, maar let op, het mengen van de dranken in verkeerde verhoudingen of zelfs maar de verkeerde dranken mengen kan zeer slecht aflopen! Geen bartending school vereist!

Meer games in deze serie

Indeling

» » Bartender The Right Mix
Bartender The Right Mix Video Walkthrough
Bartender The Right Mix

Bartender The Right Mix Walkthrough

Bartender The Right Mix is een tof klant spel dat je gratis kan uitproberen op deze site, direct in je browser. Het spel is gemaakt met Flash technologie. Zo kan je het spelen zonder problemen in moderne browsers! Bartender The Right Mix is al 855,435 keer gespeeld en werd door 7551 mensen beoordeeld met score 9.1 / 10. Als je Bartender The Right Mix leuk vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere klant games, bijvoorbeeld naar Bartender: Perfect Mix en Penguin Diner 2!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Bartender The Right Mix te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Bartender The Right Mix te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl