SpeelSpelletjes.nl

Big Shot Boxing

1,365 180 delen embed

Mobiele Apps

Get Big Shot Boxing on the App Store Get Big Shot Boxing on the Play Store

Indeling

» » » Big Shot Boxing

Meer Informatie Over Big Shot Boxing

Big Shot Boxing is een mooi boks spel dat je gratis kan spelen op SpeelSpelletjes.nl, in je browser. Dit spel is al gespeeld door 89,030 mensen en heeft score 8.8 / 10 gekregen van 1514 mensen. Big Shot Boxing wordt ondersteund door Flash. Zo kan je het spelen zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Je kan Big Shot Boxing niet alleen als een Flash game spelen, maar je kan ook de app downloaden voor je Android en iOS mobiele toestellen. Als je Big Shot Boxing top vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere boks games en games zoals Muhammad Ali: Puzzle King en Boxing Live 2!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Big Shot Boxing te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Big Shot Boxing te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl