SpeelSpelletjes.nl

Big Shot Boxing

1,456 191 delen embed

Mobiele Apps

Get Big Shot Boxing on the App Store Get Big Shot Boxing on the Play Store

Indeling

» » » Big Shot Boxing

Meer Informatie Over Big Shot Boxing

Big Shot Boxing is een verslavend boks spelletjes spel dat je gratis kan uitproberen op deze site, in je browser. Dit spelletje is al gespeeld door 106,044 mensen en heeft een rating van 8.8 / 10 gekregen van 1637 mensen. Het spel is ontwikkeld door Colin Lane. Dit verslavende sport game gebruikt Flash. Op die manier draait het zonder problemen in alle moderne browsers, zonder downloads! Je kan Big Shot Boxing niet alleen op je computer spelen, maar er is ook een Big Shot Boxing app voor je Android toestellen en je iPhone en iPad. Vond je het leuk om dit sport spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere boks spelletjes en games zoals Epic Celeb Brawl Drake en Art of Free Fight!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Big Shot Boxing te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Big Shot Boxing te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl