Bike Racing 3

3.605
beoordelingen
8,5
Bike Racing 3 is het vervolg op het opwindende en entertainende Bike Racing 2. Dit vervolg bouwt verder op versie 2 en schotelt je een nieuwe reeks uitdagingen en obstakels voor. Het doel van het spel is simpel - je moet met je motor door een serie routes rijden, waarin je gouden munten verzamelt en crashes vermijdt - je moet de routes zo snel mogelijk voltooien maar vermijden dat je je motor vernietigt. Gebruik de versneller om je motor voort te doen bewegen over het terrein.

Met de munten die je verdient kan je upgrades kopen voor je motor om de benzinecapaciteit, motor, banden en stabiliteit te verbeteren. Bovendien kan je nieuwe motors ontgrendelen zoals een Scooter en een Pitbike - die kosten veel munten. Verschillende maps geven ook verschillende bonussen - de eerste map geeft bijvoorbeeld 5% munten bonus. Tijdens het reizen over de route kan je checkpunten bereiken en benzinecontainers verzamelen die je benzinebalk hervullen. Hoe ver geraak je in elk level? Kan jij elke motor en route ontgrendelen?

Platformen

Bike Racing 3 kan zowel op desktop als op mobiele apparaten gespeeld worden. Voor de beste ervaring speel je het op je telefoon of tablet!

Walkthrough

Bediening

Linkermuisknop om het pedaal in te duwen.

Meer spellen in deze reeks

Bike Racing 2
Bike Racing
Minder Tonen