SpeelSpelletjes.nl

Bike Trial Snow Ride

710 151 delen embed

Bike Trial Snow Ride is een motor-spel dat plaats neemt in een koud wintergebied. In het spel moet je je motorfiets besturen om obstakels te vermijden en de eindlijn te bereiken. De obstakels zullen uitdagend zijn, en je moet de eindlijn zo snel mogelijk bereiken om een hogere score te halen. Het spel heeft 10 niveaus! Veel plezier, of neem eens een kijkje bij onze volledige lijst van motorfiets-spellen!
SHOW MORE

Mobiele Apps

Get Bike Trial Snow Ride on the Play Store

Indeling

» » Bike Trial Snow Ride

Meer Informatie Over Bike Trial Snow Ride

Bike Trial Snow Ride is een verslavend motor spel dat je gratis kan spelen op deze site, in je browser. Bike Trial Snow Ride is ontwikkeld met Flash technologie. Zo werkt het in alle moderne browsers! Dit spel is al 95,250 keer gespeeld en werd door 838 mensen beoordeeld met score 8.2 / 10. Vond je het leuk om dit race spel te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere motor games en games zoals Amazing Strange Rope Police en Dragon Vice City!

SHOW LESS

Druk op pijltje omhoog om te versnellen, pijltje omlaag om te remmen, linkerpijltje om naar links te leunen, en rechterpijltje om naar rechts te leunen.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Bike Trial Snow Ride te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Bike Trial Snow Ride te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl