SpeelSpelletjes.nl

Blocky Combat SWAT 3 icon

Blocky Combat SWAT 3

9.0 - 1746 stemmen
walkthrough
Facebook Share combat  -  fps  -  mentolatux  -  minecraft  -  multiplayer  -  paco  -  wapen  -  webgl

Blocky Combat SWAT 3 is een 3D first person shooter met een intense gevechtervaring. De karakters en de map hebben unieke graphics met een stijl gebaseerd op Minecraft. Bij het begin van het spel kan je met een machinegeweer en een pistool spelen. Door vijanden te vermoorden zal je ervaring opdoen die je niveau omhoog zullen brengen. Hoe hoger je niveau, hoe meer wapens en skins ontgrendeld worden. Je kan kiezen tussen de SWAT of de kant van de koopmannen. Onafhankelijk van je keuze zullen jouw schietvaardigheden de overwinning van jouw team beslissen! Strijd met spelers over de hele wereld en word beroemd!

Speltechnologie

Blocky Combat SWAT 3 is gebouw met Unity, en kan gespeeld worden in elke moderne browser dankzij WebGL technologie.

Bediening

WASD of pijltjestoetsen om te bewegen, linkermuisknop om te schieten, rechtermuisknop om te richten, R om te herladen, shift om te lopen, ctrl om voorover te buigen, C om te hurken, en spatiebalk om te springen.

» » Blocky Combat SWAT 3
Get Blocky Combat SWAT 3 on the Play Store

 

Blocky Combat SWAT 3 Video Walkthrough
Blocky Combat SWAT 3

Blocky Combat SWAT 3 Walkthrough

Blocky Combat SWAT 3 is een mooi fps spel dat je gratis kan uitproberen op deze site. Dit fun schiet game gebruikt WebGL. Op die manier draait het in alle moderne browsers, zonder downloads! Blocky Combat SWAT 3 is al gespeeld door 89,020 mensen en werd door 1746 mensen beoordeeld met score 9.0 / 10. Als je dit spel leuk vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere fps games zoals Bullet Force en Military Wars: Athena!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)