SpeelSpelletjes.nl

Blocky Combat SWAT 3

2,218 242 delen

Blocky Combat SWAT 3 is een 3D first person shooter met een intense gevechtervaring. De karakters en de map hebben unieke graphics met een stijl gebaseerd op Minecraft. Bij het begin van het spel kan je met een machinegeweer en een pistool spelen. Door vijanden te vermoorden zal je ervaring opdoen die je niveau omhoog zullen brengen. Hoe hoger je niveau, hoe meer wapens en skins ontgrendeld worden. Je kan kiezen tussen de SWAT of de kant van de koopmannen. Onafhankelijk van je keuze zullen jouw schietvaardigheden de overwinning van jouw team beslissen! Strijd met spelers over de hele wereld en word beroemd!
SHOW MORE

Speltechnologie

Blocky Combat SWAT 3 is gebouw met Unity, en kan gespeeld worden in elke moderne browser dankzij WebGL technologie.

Indeling

» » Blocky Combat SWAT 3

Meer Informatie Over Blocky Combat SWAT 3

Blocky Combat SWAT 3 is een mooi fps spel dat je gratis kan uitproberen op deze site. Dit fun schiet game gebruikt WebGL. Op die manier draait het in alle moderne browsers, zonder downloads! Blocky Combat SWAT 3 is al gespeeld door 181,254 mensen en werd door 2457 mensen beoordeeld met score 9.0 / 10. Als je dit spel leuk vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere fps games zoals Krunker.io en CS Strike: Cold Shooters!

SHOW LESS

Bediening

How to play Blocky Combat SWAT 3

WASD of pijltjestoetsen om te bewegen, linkermuisknop om te schieten, rechtermuisknop om te richten, R om te herladen, shift om te lopen, ctrl om voorover te buigen, C om te hurken, en spatiebalk om te springen.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)