Bloons Tower Defense 5

4,511
beoordelingen
9.3
Bloons TD 5, het epische strategie spel. Positioneer je Dart Monkeys, Tack Shooters, en nog veel meer andere opties om de vliegende ballonnen die over het speelveld zweven te laten knappen. Verdien geld door ballonnen succesvol te laten knappen, en verzamel ervaringspunten voor je torens om ze verder te upgraden. Dit vervolg op de populaire Bloons Tower Defense bevat nu ook een co-op modus, zodat je samen met je eigen vrienden kunt spelen!

Dit spel is beschikbaar in de app store of in je browser. Het is een echte uitdaging om te spelen, maar het is zeker de moeite waard en ontzettend leuk om je verdediging uit te stippelen. Dit spel waarin je je torens verdedigt heeft een hele verzameling aan speciale gebouwen. Daarnaast kunnen spelers elke dag een leuke nieuwe uitdaging aangaan. Dit maakt het spel uitzonderlijk speelbaar, en zorgt dat het nooit gaat vervelen. Naast de dagelijkse uitdagingen is er ook nog een gave serie aan speciale missies die je kunt spelen.

Er zijn een heleboel verschillende soorten torens - elke heeft weer unieke eigenschappen en is extra sterk tegen een specifieke soort aanvaller. Verder kunnen gebruikers ook nog supergave vaardigheden activeren en gebruiken. Eén van de beste eenheden in het spel is de sterke Special Agent toren - plaats deze op een tactische plek en zie wat deze allemaal kan doen!

Deze vijfde versie van Bloons TS biedt een hele verzameling aan nieuwe eenheden en een speciale beginnerstrack. Bovendien zullen de nieuwe upgrades voor je torens met gave animaties je gegarandeerd urenlang vermaken. De tracks met bewegende onderdelen zijn ook nog eens een geweldige toevoeging, en geven nóg meer kansen en mogelijkheden om je strategische skills zo tactisch mogelijk in te zetten.

De verschillende delen en tunnels die je kunt gebruiken zijn gevarieerd en sterk - begin met de simpele Dart Monkey toren en baan je weg door het spel om steeds weer nieuwe units vrij te spelen. Zo geven de tunnels die je kunt bouwen met Special Agent torens je bijvoorbeeld nieuwe strategieën en kansen om je vijanden te verslaan.

Geniet je van deze versie van Bloons Tower Defense? Probeer dan ook zeker eens één van de andere versies van het spel! Je kunt epische upgrades aan je torens ervaren in de eerdere versies van het spel zoals Bloons Tower Defense 1, 2, 3 en 4. Elke versie van het spel kun je hier op Speelspelletjes vinden!

Release datum

13 december 2011

Ontwikkelaar

Bloons Tower Defense 5 werd ontwikkeld door Ninja Kiwi.

Kenmerken

  • Allerlei opties en upgrades voor je torens
  • Co-op modus
  • Special Agent met een speciale vaardigheid

Platform

  • Desktop browser
  • Android
  • iOS

Walkthrough

Instructies

Gebruik de linkermuisknop om te spelen.
Minder Tonen