Bob The Robber 4

16.589
beoordelingen
8,9

Bob the Robber 4 is het vierde spel in de Bob the Robber-serie. Deze keer heeft Bob zijn zinnen gezet op Frankrijk om zijn volgende fortuin te maken. Doorkruis de gangen van verschillende etablissementen om buit te vinden en zorg ervoor dat je niet gepakt wordt!

Hoe te spelen

Speel stiekem

Beweeg voorzichtig door elk level en vermijd beveiligingscamera's en vijanden die je kunnen zien. Soms moet je deuren ontgrendelen en andere tijdgevoelige taken uitvoeren waardoor je het risico loopt gepakt te worden! Zodra je klaar bent met vertragende activiteiten, ga je door het gedeelte en plunder je zoveel mogelijk containers.

Upgrade en ontdek

Met het geld dat je verdient (ahum... steelt), kun je nieuwe uitrusting kopen om het stelen gemakkelijker te maken, zoals een hoofdsleutel voor alle deuren. Er zijn ook gadgets en snufjes waarmee je de bewakers sneller en efficiënter kunt verslaan. Verken de kaart en ga op de rooftocht van je leven in Frankrijk. Er zijn tal van unieke gebouwen om uit te kiezen voor je volgende overval.

Meer spellen zoals deze

Bob de Robber-spellen

Bob the Robber 4 maakt deel uit van de uitstekende Bob the Robber-serie. Als je de volgende aflevering wilt, kijk dan naar Bob the Robber 4: Season 2 Russia en neem het op tegen het Kremlin. Als je nieuw bent in de serie, probeer dan eens Bob the Robber voor een introductie.

Platformgames

Bekijk ons platform en onze arcadegames voor meer superverslavende titels. Fireboy and Watergirl is een populaire platformgame, net zoals EvoWorld.io.

Kenmerken

  • Vind buit zonder ontdekt te worden
  • Kies en hack je een weg door deuren
  • Koop nieuwe overvaluitrusting om stelen gemakkelijker te maken
  • Verken verschillende locaties op de kaart

Ontwikkelaar

Bob de Robber 4 is gemaakt door Flazm.

Platformen

  • webbrowser
  • Mobiele apps (Android en iOS)

Publicatiedatum

juli 2017

Walkthrough

Bediening

  • Linker- en rechterpijltje om te bewegen
  • Pijltje omhoog om actie uit te voeren
Advertentie
Minder Tonen
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie