SpeelSpelletjes.nl

Bonk.io is één van de vele populaire .io games. Het is een gemakkelijk, maar ook verslavend, multiplayer spel waarin je tegen de andere spelers alles moet geven in een all-out battle royale. Personaliseer je eigen karakter (cirkel) zoals jij het wilt en vecht tegen maximum 3 andere personen in één van de honderden verschillende, aangepaste spelletjes. Overleef in een steeds veranderende wereld of duw de andere spelers van het scherm zodat je de laatste bent die overleeft! De mogelijkheden zijn eindeloos! Ben jij slim genoeg om te overleven in Bonk.io?
SHOW MORE

Oorspronkelijke Releasedatum

September 2016

Platformen

Webbrowser (Flash)

Besturing

Gebruik de pijltjestoetsen om rond te bewegen

Ontwikkelaar

Bonk.io is ontwikkeld door Chaz, een spelletjes ontwikkelaar die in Londen is gevestigd en eerder onder andere Tiny Tanks en Project Gungame heeft gemaakt.

Indeling

» Bonk.io

Meer Informatie Over Bonk.io

Bonk.io is een verslavend .io spel. Probeer het op SpeelSpelletjes.nl. Dit spel is al gespeeld door 5,907,766 mensen en heeft een rating van 9.2 / 10 gekregen van 53979 mensen. Chaz heeft Bonk.io gemaakt. Bonk.io wordt ondersteund door Flash technologie. Op die manier kan je het spelen in alle moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Een van de vele voordelen van het spelen van Bonk.io op SpeelSpelletjes is dat je gemakkelijk in volledige scherm mode kan spelen. Vond je het leuk om Bonk.io te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere .io spelletjes en games zoals Krunker.io en Slither.io!

SHOW LESS

Spelinstructies

How to play Bonk.io

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Bonk.io te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Bonk.io te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl