SpeelSpelletjes.nl

Bonk.io is één van de vele populaire .io games. Het is een gemakkelijk, maar ook verslavend, multiplayer spel waarin je tegen de andere spelers alles moet geven in een all-out battle royale. Personaliseer je eigen karakter (cirkel) zoals jij het wilt en vecht tegen maximum 3 andere personen in één van de honderden verschillende, aangepaste spelletjes. Overleef in een steeds veranderende wereld of duw de andere spelers van het scherm zodat je de laatste bent die overleeft! De mogelijkheden zijn eindeloos! Ben jij slim genoeg om te overleven in Bonk.io?
SHOW MORE

Ontwikkelaar

Bonk.io is ontwikkeld door Chaz, een London-gevestigde game developer die eerder onder andere Tiny Tanks en Project Gungame heeft gecreëerd.

Spelinstructies

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen.

Indeling

» Bonk.io

Meer Informatie Over Bonk.io

Bonk.io is een mooi .io spel. Je kan het spelen op deze website, direct in je browser. Het spel is al gespeeld door 5,662,353 mensen en heeft een score van 9.2 / 10 gekregen van 52928 mensen. Het spel is ontwikkeld met Flash technologie. Op die manier werkt het zonder problemen in de meeste moderne browsers! Als je dit spel leuk vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere .io games en games zoals Krunker.io en Zombs Royale (ZombsRoyale.io)!

SHOW LESS

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Bonk.io te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Bonk.io te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl