SpeelSpelletjes.nl

Boxhead 2Play Rooms

2,076 189 delen embed

Boxhead 2Play Rooms is een geweldig overlevingsspel met retro blocky graphics en leuke gameplay. Er zijn drie beschikbare spelmodi - single play, cooperative en death match; in single play speel je alleen in overlevingsmodus, bij cooperative speel je met een gedeeld scherm met een vriend, en bij team deathmatch vecht je tegen je vriend! Het doel is simpel - je moet zo lang mogelijk overleven tegen hordes zombies en verschillende wapens gebruiken om de ondoden schade te bezorgen.
SHOW MORE

In elk level is er een serie explosieve tonnen die je kan vernietigen voor een area of effect schade - wees echter voorzichtig, ze kunnen jou ook schade toebrengen. Er is ook een heleboel rode koffers die je kan oprapen. Zij bevatten extra munitie voor je wapens. Terwijl je zombies doodt stijg je in level en terwijl je stijgt in level krijg je extra wapens en bonussen voor de kracht van je wapens. Wapens bevatten een pistool, shotgun, Uzi en zelfs granaten. Nu en dan verschijnt er een sterkere rode zombie. Deze zombie kan een enorme hoeveelheid schade verdragen en schiet ook vuurballen, dus wees voorzichtig en schakel hem snel uit! Hoeveel golven kan jij weerstaan en welke hoogste score kan je behalen?

Kenmerken

  • Single player en Gedeeld scherm
  • Meer dan 10 verschillende wapens en upgrades
  • Vecht tegen hordes zombies
  • Kies uit vier verschillende karakters

Publicatiedatum

Mei 2007

Ontwikkelaar

Boxhead 2Play Rooms is gemaakt door Sean Cooper die ook een reeks andere browser-spellen heeft ontwikkeld waaronder Boxhead The Zombie Wars, Boxhead More Rooms, en de Boxhead Halloween Special.

Indeling

» » Boxhead 2Play Rooms

Meer Informatie Over Boxhead 2Play Rooms

Boxhead 2Play Rooms is een tof zombie spelletjes spel. Speel het nu op deze website. Dit spelletje is al gespeeld door 272,070 mensen en heeft score 9.2 op 10 gekregen van 2258 mensen. Boxhead 2Play Rooms is gemaakt met Flash. Zo werkt het in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Vond je het leuk om dit schiet spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere zombie spelletjes en games zoals Dragon Simulator Multiplayer en Paper Minecraft!

SHOW LESS

Bediening

How to play Boxhead 2Play Rooms
  • Pijltjestoetsen om je karakter te besturen
  • Nummertoetsen om van wapen te wisselen
  • Spatiebalk om te schieten

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Boxhead 2Play Rooms te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Boxhead 2Play Rooms te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl