SpeelSpelletjes.nl

Boxing Live

Kan jij de Boxing Live Belt winnen? Begin je carrière als een boxer en werk je een weg omhoog om box-kampioen te worden!
SHOW MORE

Indeling

» » » Boxing Live

Meer Informatie Over Boxing Live

Boxing Live is een tof boks spelletjes spel dat je zonder kosten kan spelen op deze site. Boxing Live is ontwikkeld met Flash technologie. Op die manier werkt het zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Dit spel is al 205,264 keer gespeeld en werd door 2387 mensen beoordeeld met score 9.0 / 10. Als je Boxing Live top vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere boks spelletjes en games zoals Big Shot Boxing en Boxing Rampage!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Boxing Live te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Boxing Live te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl