SpeelSpelletjes.nl

Boxing Live 2

5,300 493 delen embed

Boxing Live 2 is het vervolg van dit leuke box-spel. train en bereid je boxer voor. Laat hem vechten tegen echte kampioenen zoals de grote Mike Tyson eens je denkt dat hij er klaar voor is.
SHOW MORE

Indeling

» » » Boxing Live 2

Meer Informatie Over Boxing Live 2

Boxing Live 2 is een leuk boks spelletjes spel dat je kan uitproberen op deze site, direct in je browser. Dit spelletje is al gespeeld door 596,465 mensen en werd door 5781 mensen beoordeeld met score 9.1 op 10. Dit fun sport game is ontwikkeld met Flash. Zo draait het in moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Als je dit sport spel top vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere boks spelletjes en games zoals Wack Wrestling Challenge en Boxing Live!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Boxing Live 2 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Boxing Live 2 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl