5.518
beoordelingen
7,8

Bubble Game 3 is een match-three-game die is geïnspireerd op klassiekers als Bejeweled en Candy Crush. Met dit eenvoudige bubbel-knallende spel kun je bubbels continu laten knallen, zo lang als je kunt! Schiet gewoon je bubbels in dezelfde kleur en match er minstens drie om de hele groep te laten knallen.

Bubbelspel 3

Bubble Game 3 beschikt over eenvoudige drie-op-een-rij-mechanica voor een comfortabele speelervaring. Maar net als bij andere games in dit genre, bewegen de bubbels langzaam over het scherm, wat een gevoel van urgentie geeft dat je beslissingsvaardigheden kan beïnvloeden!

Bubble Game-strategie

Om maximale speeltijd en een hoge score te garanderen, moet je slim zijn over hoe je je bubbels schiet.

Richt je tijd aan beide kanten gelijk; op die manier wordt de ene kant niet overvol. Linksonder zie je een andere bubbel. Deze bubbel komt als volgende, en als je hem in de gaten houdt, kun je je bewegingen plannen. Het laatste waar u zich op moet concentreren, is het zoveel mogelijk afbreken van grote brokken.

Match 3 spellen

Match-drie games voortgekomen uit het succes van tegel-matching games zoals Tetris. De eerste match-three-game was Shariki, uitgebracht in 1994. Tegenwoordig zijn er heel veel leuke en gratis match-three-games. Hier zijn er nog meer beschikbaar op SpeelSpelletjes:

Bubble Woods - een leuke en verslavende kijk op drie-op-een-rij-bubbelspellen, met een timer van 60 seconden en coole power-ups.

Bouncing Balls - leuke en eenvoudige gameplay met constant bewegende bubbels.

Puppy Blast - een snel drie-op-een-rij-spel met andere mechanica dan bubble shooters.

Bubble Shooter Classic - een klassieke titel met verslavende match-3-mechanica.

Datum van publicatie

april 2017

Ontwikkelaar

Bubble Game 3 is ontwikkeld door OrangeGames.

Platform

Dit spel is een webbrowserspel.

Walkthrough

Besturing

Druk op de linkermuisknop om de luchtbel weg te schieten.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie