SpeelSpelletjes.nl

Business Simulator

4,041 353 delen embed

Bij Business Simulator ben je een ambitieuze zakenman die zijn bedrijf startte met het verkopen van burgers. Je bent jong, ambitieus en zeer gedetermineerd om rijk te worden. Start met het verkopen van burgers, koop upgrades, neem managers in dienst, en verzamel sterren. Veel succes!
SHOW MORE

Indeling

» Business Simulator

Meer Informatie Over Business Simulator

Business Simulator is een tof klik spel. Speel het nu op deze site. Het spel is al gespeeld door 475,146 mensen en werd door 4392 mensen beoordeeld met score 9.2 / 10. Dit verslavende klik game is ontwikkeld met Flash technologie. Zo kan je het spelen zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Als je het spel top vond, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere klik spelletjes en games zoals Krunker.io en Universal Paperclips!

SHOW LESS

Bediening

How to play Business Simulator

Gebruik je muis om te spelen.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Business Simulator te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Business Simulator te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl