Call of War

734
beoordelingen
8,3
Call of War is een strategisch MMO-spel dat zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog. Je begint als een machtige WW2 natie, je breidt je rijk uit door andere naties te bevechten en je eigen verdediging te versterken. Fans van RISK en Axis & Allies zullen genieten van het tempo van deze MMO.

Hoe speel je Call of War

Call of War is een MMO-strategiegame waarin je de controle krijgt over een land en zijn hulpbronnen. Er zijn veel strategieën die je kunt gebruiken om het spel te spelen. Ga je agressief voor wereldheerschappij, of ga je defensief spelen en beschermen wat je hebt? De keuze is aan jou.

Gameplay op lange termijn

Om je militaire macht uit te bouwen, moet je nieuwe eenheden rekruteren. Naarmate je vordert, kun je gebouwen upgraden, je leger trainen en nieuwe technologieën onderzoeken om je vijanden te verpletteren. Deze reusachtige MMO-spellen kunnen wekenlang doorgaan terwijl machtige naties machtiger worden en kleinere naties worden verpletterd.

Markten en hulpbronnen

Elk land heeft natuurlijke hulpbronnen die van vitaal belang zijn voor succes, maar ze kunnen ook worden geëxploiteerd door rivaliserende machten. Je kostbare grondstoffen worden gebruikt om nieuwe technologieën te bouwen, gebouwen te upgraden en troepen te voeden zodat ze sterker worden. Er is ook een markt voor handelsgoederen, wat handig kan zijn als je niet de grondstoffen hebt die je nodig hebt. Bouw je verdediging om je grondstoffen veilig te stellen en ga op zoek naar zwakke plekken in rivaliserende facties.

Hoe win je het spel

Op het einde zullen de landen met topgeheime wapens en nucleaire technologie het sterkst en het meest gevreesd zijn. De winnaar van het spel is de eerste persoon die 60% van alle overwinningspunten (VP) heeft bereikt. Deze VP worden toegekend door controle te nemen over vijandelijke provincies.

Call of War Tips

Verdedigen

Een defensieve strategie kan goed werken voor beginners. Versterk je grenzen in belangrijke gebieden. Plaats ook eenheden rondom de grens. Speel als een land met minder grenzen waar mogelijk, dit maakt het makkelijker en goedkoper om te verdedigen.

Aanval

Aanval en breid je bezittingen genadeloos uit. Begin met het bouwen van je leger en zet alles wat je kunt in om sterkere troepen te bouwen. Val hoofdsteden aan om beloond te worden met overwinningspunten en grondstoffen om een voorsprong op de concurrentie te krijgen. Wees voorzichtig, te veel aanvallen zonder een solide verdediging kan je ondergang worden.

Onderzoek

Zorg ervoor dat je onderzoek doet naar nieuwe technologieën. Het kan dagen duren om deze technologieën te ontwikkelen, dus begin er zo snel mogelijk mee. Krachtige wapens en eenheden zijn het geheim van een militaire macht die niet te stoppen is.

Vorm allianties

Het is belangrijk om bondgenoten te hebben in tijden van oorlog. Stuur berichten naar buurlanden om te proberen een alliantie te vormen. Diplomatie is een instrument van onschatbare waarde dat je zal helpen sterkere legers op te bouwen om andere spelers te veroveren.

Ontwikkelaar

Call of War is ontwikkeld door de in Hamburg gevestigde spelontwikkelaar Bytro Labs. Het bedrijf werd opgericht in 2009 en overschreed in 2016 de grens van 5 miljoen geregistreerde spelers over hun games. Andere spellen van Bytro Labs zijn Supremacy 1914 en Conflict of Nations.

Gelijkaardige spellen

Er zijn genoeg MMO's die je via SpeelSpelletjes kunt spelen. Enkele zeer aan te bevelen MMO strategie spellen zijn:

Zie onze MMO-pagina voor nog meer MMO-strategiespellen .

Kenmerken

 • Speel real-time gevechten tegen tegenstanders die meerdere dagen beslaan
 • Onderzoek en ontwikkel geheime wapens en upgrade je eenheden
 • Gebruik de kracht van natuurlijke hulpbronnen om uw economie op te bouwen
 • Gebruik de markten en vorm allianties met andere grote naties
 • Ontwikkel je eigen strategie om de wereld te veroveren

Publicatiedatum

 • Februari 2011 (HTML5)
 • Oktober 2017 (Steam)
 • Maart 2018 (Android en iOS)

Platformen

 • webbrowser
 • Android
 • iOS
 • Steam

Walkthrough

Controls

Gebruik de linkermuisknop om te spelen.

Advertentie
Minder Tonen
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie