speelspelletjes

Car Eats Car 3
Car Eats Car 3 is helaas niet beschikbaar op jouw platform. Alle onderstaande spelletjes zijn wel beschikbaar, dus kies er een en start met spelen!

Car Eats Car 3

Car Eats Car 3 is een mooi auto spel dat je gratis kan spelen hier op Speel Spelletjes. Car Eats Car 3 is al gespeeld door 532,112 mensen en heeft een score van 9.2 / 10 gekregen van 10185 mensen. Dit mooie race game gebruikt Flash technologie. Zo kan je het spelen in alle moderne browsers , zonder dat je iets moet installeren! Als je het spel top vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere auto spelletjes en games zoals Madalin Cars Multiplayer en Real City Driver!

Car eats Car 3 – Een klassiek platform-spel vol actie met aanpasbare voertuigen!

Als je zoekt naar een spannend auto-platform-spel vol actie, dan is Car Eats Car 3 de juiste keuze! Deze titel van Smokoko combineert simpele bediening met traditionele platformspel-elementen zoals obstakels, speciale vaardigheden en booster items. Met je pijltjestoetsen kan je de machine controleren en doorheen het niveau proberen te vliegen terwijl je vijanden vermijdt en power-ups verzamelt. Hoe snel kan jij het niveau voltooien? Zal jij de vijandige voertuigen vernietigen?

Dit spel biedt een enorme hoeveelheid inhoud en je zal het moeilijk hebben om te stoppen met spelen! Bij het einde van elk niveau kan je het pantser en de snelheid van je voertuig upgraden, en zelfs de kracht van je speciale vaardigheden. Power-ups omvatten snelheidsboosts, zwaartekrachtboosts, bommen en meer - gebruik ze in jouw voordeel om je vijanden een stap voor te zijn en zo veel mogelijk munten te verzamelen. Car eats car is een geweldig traditioneel platform-spel dat een eindeloze hoeveelheid speeltijd heeft. Ontsnap van de slechte auto's en bereik de uitgang van elk niveau door bommen en turbo te gebruiken in Car Eats Car 3.

Kenmerken

  • Drie moeilijkheidsgraden om uit te kiezen
  • Reeks verschillende vaardigheden en speciale bewegingen om uit te proberen
  • Leuke, snelle en meeslepende spelervaring
  • Upgrade de stats van je voertuig en wapens

Platform

Dit spel is enkel beschikbaar als flash based webbrowser-spel op elke populaire browser zoals Firefox, Google Chrome en Safari. Adobe Flash player is gratis te downloaden en kan geïnstalleerd worden als plug-in voor je browser.

Ontwikkelaar

Car eats car werd gemaakt door de ontwikkelaars Smokoko, die ook een heleboel andere browser-titels hebben gepubliceerd zoals Mad Day 3, Dead Paradise 4, Monster Wheels 2, en meer!