Cartoon Strike
Store Logo
Cartoon Strike

Cartoon Strike

Cartoon Strike is een first-person multiplayer schietspel. Treed toe tot een reeds bestaand spel of creëer je eigen server en nodig je vrienden uit. Dit spel heeft coole blokkerige 3D-graphics die gelijkaardig zijn aan die van Minecraft en heeft als thema terroristen en militanten. Kies voor welk team je wilt vechten en treed toe tot een spel op een van de verschillende servers over de hele wereld.

Je kan kiezen tussen veel verschillende wapens inclusief een machinegeweer, een sniper, een submachinegeweer en een M16. Bovendien kan je een secundair wapen selecteren en speciale voorwerpen zoals granaten en een krachtige RPG! De spllen hebben een team death match modus waarin je moet vechten tegen een vijandig online team en het hoogste aantal kills te hebben. De maps zijn cool en de gameplay is vloeiend en opwindend. Kan jij de beste speler worden in Cartoon Strike?

Kenmerken

  • Kies uit een grote reeks wapens zoals een shotgun en een machinegeweer
  • Speel op een reeks verschillende multiplayer maps
  • Vecht tegen andere spelers in stevige online gevechten

Bediening

  • WASD om je mannetje te besturen
  • Linkermuisknop om te schieten
  • R om te herladen
  • F om munitie van een kist te vullen

Walkthrough Video

playstore

Indeling

FPS
»
Cartoon Strike
Cartoon Strike is een verslavend fps spel dat je kan spelen op deze website, in je browser. Cartoon Strike wordt ondersteund door WebGL. Op die manier draait het zonder problemen in de meeste moderne browsers , zonder installaties! Het spel is beschikbaar in je browser en als een app op je mobiele toestellen (Android). Je kan het in fullscreen spelen door de volledige scherm-modus aan te zetten. Het spel is al gespeeld door 555,878 mensen en werd door 5272 mensen beoordeeld met score 9.0 op 10. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere fps spelletjes en games zoals Five Nights at Old Toy Factory 2020 en C-Virus Game: Outbreak!