Castle Defender Saga

1.871
beoordelingen
9,2

Castle Defender Saga is een eindeloos kasteelverdedigingsspel. Houd hordes vastberaden vijanden tegen door verdedigingen op je kasteeltoren te plaatsen. Upgrade je eenheden en ga naar een hoger niveau om je gezondheid en vuurkracht te vergroten.

Hoe te spelen

Houd de horde tegen

Castle Defender Saga geeft jou de leiding over de verdediging van het kasteel. Voor elke ronde stel je je verdedigingsstrategie op voordat je op "Play" drukt en je eenheden ziet vechten tegen vijandelijke golven van toenemende intensiteit. Net als je het gevecht begint, krijg je ook de kans om je verdediging aanzienlijk te versterken door een korte advertentie te bekijken.

Plaats nieuwe eenheden

Elke ronde die je speelt, verdien je gouden munten. Je kunt deze valuta gebruiken om nieuwe eenheden te kopen om op je kasteel te plaatsen. Deze eenheden omvatten magiërs, ridders, bommenwerpers en oproepers.

Upgrade je verdediging

Elk aspect van je verdedigingsstrategie kan worden geüpgraded. Je kunt meer boogschutters toevoegen en de gezondheid van je kasteel verbeteren. Maar je kunt ook elke unit afzonderlijk upgraden. Als je een eenheid 10 keer hebt geüpgraded, kun je mana gebruiken om ze te promoten, waardoor je vechter veel meer kracht krijgt.

Meer spellen zoals deze

Bekijk onze verdedigingsspelletjes en torenverdedigingsspellen voor meer verslavende titels! Als je van Castle Defender Saga hebt genoten, zul je de klassiekers, Stick War en Age Of War, vast ook geweldig vinden.

Tips

  • Klik op eenheden om hun speciale vaardigheid te ontketenen
  • Gebruik een mix van langeafstands- en close-contact-eenheden
  • Gebruik de korte advertentiebonussen om een voordeel te behalen

Functies

  • Spannende torenverdedigingsactie
  • Verschillende eenheden om je kasteel te beschermen
  • Alles is te upgraden
  • Leuke, snelle gameplay

Datum van publicatie

oktober 2021

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Walkthrough

Besturing

Links-klikken om de unieke vaardigheden te activeren.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie