SpeelSpelletjes.nl

CG Mario Level Pack

1,886 238 delen embed

Indeling

» » » CG Mario Level Pack

Meer Informatie Over CG Mario Level Pack

CG Mario Level Pack is een tof mario spel. Probeer het op deze site. Dit spelletje is al gespeeld door 632,962 mensen en werd door 2067 mensen beoordeeld met score 8.9 op 10. Dit mooie arcade game is gemaakt met Flash. Op die manier werkt het in de meeste moderne browsers! Als je CG Mario Level Pack leuk vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere mario games en games zoals Abobo's Big Adventure en Ultimate Mario Run!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om CG Mario Level Pack te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om CG Mario Level Pack te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl