SpeelSpelletjes.nl

Christmas Cat

4,106 318 delen embed

Mobiele Apps

Get Christmas Cat on the App Store Get Christmas Cat on the Play Store

Indeling

» » Christmas Cat

Meer Informatie Over Christmas Cat

Christmas Cat is een leuk hidden object spelletjes spel. Probeer het op deze website, in je browser. Christmas Cat is al gespeeld door 249,127 mensen en heeft een score van 9.3 / 10 gekregen van 4420 mensen. Dit leuke puzzel game is gemaakt met Flash technologie. Op die manier kan je het spelen in moderne browsers! Het spelletje is beschikbaar als een Flash spel en als een downloadbare app. Vond je het leuk om dit puzzel spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere hidden object spelletjes en games zoals Monkey GO Happy: Stage 163 en Monkey GO Happy Maze!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Christmas Cat te spelen!
Click the Lock icon and change Block to Allow to play Christmas Cat.

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Klik 'Altijd toestaan' om Christmas Cat te spelen!

If you don't see the Flash option above, you can still enable Flash as follows:
  1. Open a new tab and go to
  2. Change Block (default) to Allow in the Flash section
  3. Reload the page

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl