SpeelSpelletjes.nl

Circle The Cat

380 86 delen embed

Het doel van Circle The Cat is, zoals de naam al aangeeft, om een cirkel rond een kat te tekenen om hem te vangen. Je doet dit door de punten aan te klikken. Laat hem niet ontsnappen uit je scherm!
SHOW MORE

Ontwikkelaar

Circle The Cat is ontwikkeld door Gamedesign.jp.

Indeling

» Circle The Cat

Meer Informatie Over Circle The Cat

Circle The Cat is een verslavend puzzel spel dat je zonder kosten kan spelen hier op Speel Spelletjes, direct in je browser. Circle The Cat wordt ondersteund door Flash. Op die manier kan je het spelen zonder problemen in de meeste moderne browsers! Dit spelletje is al gespeeld door 139,669 mensen en werd door 464 mensen beoordeeld met score 8.2 op 10. Vond je het leuk om dit puzzel spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere puzzel games en games zoals Mahjong Classic en We Bare Bears Out Of The Box!

SHOW LESS
Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Circle The Cat te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Circle The Cat te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl