SpeelSpelletjes.nl

Circle The Cat icon

Circle The Cat

8.2 - 358 stemmen
walkthrough

Het doel van Circle The Cat is, zoals de naam al aangeeft, om een cirkel rond een kat te tekenen om hem te vangen. Je doet dit door de punten aan te klikken. Laat hem niet ontsnappen uit je scherm!

Ontwikkelaar

Circle The Cat is ontwikkeld door Gamedesign.jp.

» Circle The Cat
Voeg Circle The Cat toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Circle The Cat

Circle The Cat Walkthrough

Circle The Cat is een verslavend puzzel spel dat je zonder kosten kan spelen hier op Speel Spelletjes, direct in je browser. Circle The Cat wordt ondersteund door Flash. Op die manier kan je het spelen zonder problemen in de meeste moderne browsers! Dit spelletje is al gespeeld door 91,644 mensen en werd door 358 mensen beoordeeld met score 8.2 op 10. Vond je het leuk om dit puzzel spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere puzzel games zoals Slope en Basketball Legends!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Circle The Cat te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Circle The Cat te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl