SpeelSpelletjes.nl

Clear Vision 2

7,167 568 delen embed

Veel plezier met het vervolg van de smash hit Clear Vision. Kruip in de kleren van een huurmoordenaar en voltooi verschillende missies. Elke dag komt er een nieuwe missie vrij en moet je die accepteren om verder te komen in het verhaal. Je sniper rifle is je beste vriend om het gedaan te krijgen, maar zorg zeker dat je de missie grondig leest om het correcte doel te kennen. Nadat een missie is voltooid, kan je het verhaal over de moord in de krant lezen. Kan jij de beste huurmoordenaar van de omgeving worden?
SHOW MORE

Ontwikkelaar

Clear Vision 2 is ontwikkeld door DPFlashes Studios (dat recent van naam veranderde naar Eldring), een Zweedse indie spelontwikkelaar.

Mobiele Apps

Get Clear Vision 2 on the App Store Get Clear Vision 2 on the Play Store

Indeling

» » Clear Vision 2

Meer Informatie Over Clear Vision 2

Clear Vision 2 is een mooi sniper spelletjes spel. Probeer het hier op Speel Spelletjes. Het spel is gemaakt met Flash. Op die manier kan je het spelen in moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Clear Vision 2 is beschikbaar in je browser en als een Android game en als een iOS game. Eldring Games heeft dit spel gemaakt. Het is al 414,250 keer gespeeld en heeft een score van 9.3 op 10 gekregen van 7735 mensen. Als je dit schiet spel top vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere sniper spelletjes en games zoals Forest Hunter en Sure Shot!

SHOW LESS

Bediening

How to play Clear Vision 2

Gebruik je muis om de richter van de sniper te besturen en klik op de linkermuisknop om te schieten.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Clear Vision 2 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Clear Vision 2 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl