SpeelSpelletjes.nl

Clicker Heroes

4,016 416 delen embed

Clicker Heroes is een van de beste clicker games die er bestaan. Het neemt je mee op een geweldig avontuur waarbij je monsters moet doden, helden moet upgraden met het goud dat je verzamelt, schatten moet vinden, en bazen moet vermoorden.
SHOW MORE

Dit spel is een van de spellen die het hele klik-spel-genre hebben opgestart, samen met de klassieker: Cookie Clicker.

Ontwikkelaar

Dit spel is ontwikkeld door Playsaurus.

Publicatiedatum

Juli 2014

Platformen

Clicker Heroes is beschikbaar als browser-spel, als een Android spel, en als iOS spel. Het kan ook gevonden worden op Steam sinds mei 2015.

Mobiele Apps

Get Clicker Heroes on the App Store Get Clicker Heroes on the Play Store

Indeling

» Clicker Heroes

Meer Informatie Over Clicker Heroes

Clicker Heroes is een mooi klik spel. Speel het nu hier op Speel Spelletjes. Dit spel is al 744,674 keer gespeeld en werd door 4429 mensen beoordeeld met score 9.1 / 10. Clicker Heroes is ontwikkeld door Playsaurus. Clicker Heroes wordt ondersteund door Flash technologie. Zo draait het in de meeste moderne browsers, zonder installaties! Het spelletje is beschikbaar op je computer en als een installeerbare game op je mobiele toestel (zowel iOS als Android). Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere klik spelletjes en games zoals Clicker Heroes Old Version en Bullet Force!

SHOW LESS

Bediening

How to play Clicker Heroes

Gebruik je muis...

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Clicker Heroes te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Clicker Heroes te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl