SpeelSpelletjes.nl

Indeling

» Copter

Meer Informatie Over Copter

Copter is een mooi arcade spel dat je kan uitproberen hier op Speel Spelletjes, in je browser. Dit superleuke arcade game gebruikt Flash technologie. Op die manier draait het in de meeste moderne browsers! LinkBaits Ltd heeft Copter gemaakt. Dit spelletje is al 43,844 keer gespeeld en werd door 174 mensen beoordeeld met score 7.9 / 10. Als je dit arcade spel top vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere arcade spelletjes en games zoals Bullet Force en Krunker.io!

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Copter te spelen!
Click the Lock icon and change Block to Allow to play Copter.

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Klik 'Altijd toestaan' om Copter te spelen!

If you don't see the Flash option above, you can still enable Flash as follows:
  1. Open a new tab and go to
  2. Change Block (default) to Allow in the Flash section
  3. Reload the page

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl