SpeelSpelletjes.nl

Creep Craft 2

4,449 624 delen embed

Dit is een demo van Creep Craft 2, gemaakt door rhys510. In dit Minecraft spel, speel je de rol van een kleine groene klimplant.
SHOW MORE

Indeling

» » Creep Craft 2

Meer Informatie Over Creep Craft 2

Creep Craft 2 is een leuk minecraft spel. Je kan het spelen op deze site, direct in je browser. Creep Craft 2 wordt ondersteund door Flash technologie. Op die manier draait het in moderne browsers! Het is al gespeeld door 184,625 mensen en werd door 5069 mensen beoordeeld met score 8.8 op 10. Als je het spel leuk vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere minecraft games en games zoals ShooterZ en Pixel Gun Apocalypse 3!

SHOW LESS

Muis om voorwerpen te gebruiken, WASD om te bewegen of te springen.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Creep Craft 2 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Creep Craft 2 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl