SpeelSpelletjes.nl

Crunched Metal Drifting Wars

2,335 271 delen

In Crunched Metal: Drifting wars, moet je zien wie in de arena de beste gecombineerde rij- en schietvaardigheden heeft. Kies een auto, join een room, en begin te vechten met andere spelers door ze neer te schieten. Er zitten nog wat fouten in het spel, maar het wordt voortdurend verbeterd!
SHOW MORE

Indeling

» » » Crunched Metal Drifting Wars

Meer Informatie Over Crunched Metal Drifting Wars

Crunched Metal Drifting Wars is een mooi slip spelletjes spel. Speel het nu op deze website, in je browser. Dit spelletje is al gespeeld door 209,024 mensen en werd door 2591 mensen beoordeeld met score 9.0 op 10. Dit amusante race game is ontwikkeld met WebGL. Zo draait het zonder problemen in moderne browsers, zonder downloads! Het spel kan in full-screen gespeeld worden . Als je Crunched Metal Drifting Wars leuk vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere slip spelletjes en games zoals Sportbike Simulator en Speed Brazil!

SHOW LESS

Gebruik de pijltjestoetsen om je wagen te besturen. Ctrl om te schieten, X om raketten te vuren, Shift voor nitro, C om van camera te veranderen, en spatiebalk om de handrem te gebruiken.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)