SpeelSpelletjes.nl

Death Chase icon

Death Chase

9.1 - 1482 stemmen
walkthrough
Facebook Share auto  -  side scrolling  -  snelheid  -  stunt  -  upgrade  -  webgl

Death Chase is een intens race-spel waarbij je moet strijden tegen andere chauffeurs in een race tot de dood. Deze race bevat een enorme hoeveelheid dood en vernietiging en gevaarlijke obstakels om te ontwijken. Voordat je begint met racen kan je je voertuig kiezen en de verschillende onderdelen upgraden zoals het pantser, de wapens en de motor. Elke keer dat je een race voltooit krijg je bijkomende munten die je kan uitgeven aan verbeteringen en upgrades.

De races zelf zijn snel en geweldig leuk - je komt een reeks verschillende ramps, loops, glijbanen, obstakels en bruggen tegen. Wanneer je van ramps afspringt kan je salto's maken voor extra punten. Die punten stapelen op in je nitro-balk en als die vol is krijg je een korte snelheidsboost. Wees voorzichtig tijdens het rijden, want je kan maar een bepaalde hoeveelheid schade doorstaan voordat je voertuig verwoest wordt! Kan jij het circuit van de dood veroveren en een allesvernietigend supervoertuig creƫren?

Ontwikkelaar

Death Chase is ontwikkeld door GameTornado, die eerder ook Lethal Race, en Rex spellen (Miami, Paris, LA, ...).

Bediening

  • WASD of pijltjestoetsen om te bewegen
  • Z om te springen of te tackelen
  • X om raket af te vuren
» » Death Chase
Get Death Chase on the Play Store

 

Death Chase Video Walkthrough
Death Chase

Death Chase Walkthrough

Death Chase is een tof auto spel. Probeer het op SpeelSpelletjes.nl, in je browser. Dit leuke race game is gemaakt met WebGL technologie. Zo kan je het spelen in alle moderne browsers, zonder downloads! Dit spel is al 84,218 keer gespeeld en werd door 1316 mensen beoordeeld met score 9.2 / 10. Vond je het leuk om Death Chase te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere auto games zoals Speed Racing Pro 2 en City Car Driving Simulator!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)