SpeelSpelletjes.nl

Death Chase

Death Chase is een intens race-spel waarbij je moet strijden tegen andere chauffeurs in een race tot de dood. Deze race bevat een enorme hoeveelheid dood en vernietiging en gevaarlijke obstakels om te ontwijken. Voordat je begint met racen kan je je voertuig kiezen en de verschillende onderdelen upgraden zoals het pantser, de wapens en de motor. Elke keer dat je een race voltooit krijg je bijkomende munten die je kan uitgeven aan verbeteringen en upgrades.
SHOW MORE

De races zelf zijn snel en geweldig leuk - je komt een reeks verschillende ramps, loops, glijbanen, obstakels en bruggen tegen. Wanneer je van ramps afspringt kan je salto's maken voor extra punten. Die punten stapelen op in je nitro-balk en als die vol is krijg je een korte snelheidsboost. Wees voorzichtig tijdens het rijden, want je kan maar een bepaalde hoeveelheid schade doorstaan voordat je voertuig verwoest wordt! Kan jij het circuit van de dood veroveren en een allesvernietigend supervoertuig creëren?

Ontwikkelaar

Death Chase is ontwikkeld door GameTornado, die eerder ook Lethal Race, en Rex spellen (Miami, Paris, LA, ...).

Mobiele Apps

Get Death Chase on the Play Store

Indeling

» » Death Chase

Meer Informatie Over Death Chase

Death Chase is een tof auto spelletjes spel. Je kan het spelen hier op Speel Spelletjes, direct in je browser. Dit verslavende race game gebruikt WebGL. Op die manier kan je het spelen zonder problemen in moderne browsers, zonder downloads! Je kan dit spel niet alleen in je browser spelen, maar je kan ook de app downloaden voor Android GSMs en tablets. Je kan het spel in full-screen zetten. GameTornado heeft Death Chase gemaakt. Het spel is al gespeeld door 1,182,866 mensen en heeft een score van 9.2 / 10 gekregen van 10258 mensen. Als je Death Chase leuk vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere auto spelletjes en games zoals Wheely 8 en Downtown 1930s Mafia!

SHOW LESS

Bediening

How to play Death Chase
  • WASD of pijltjestoetsen om te bewegen
  • Z om te springen of te tackelen
  • X om raket af te vuren

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)