Derby Crash 3

81.404
beoordelingen
9,2

Derby Crash 3 - word een elite slooprijder! De derde game in de serie met de typologie van beroemde rallyauto's, Derby Crash. De vernieuwde graphics zijn nu veel realistischer dankzij het zeer grote speelveld met een open horizon waarin je door de verschillende secundaire straten kunt racen en een machtige tank kunt besturen!

Net als bij eerdere versies van deze racegame, krijg je de vrije hand om de prachtige open wereld te verkennen en je rijvaardigheid te testen. Het belangrijkste doel van sloopderby's is om je auto kapot te maken en chaos te veroorzaken - je kunt exact dit doen in dit verbluffende spel!

Realistische bedieningselementen en bediening

Deze game biedt gebruikers een realistische rijervaring. De auto's zien er fantastisch uit, en de open wereld is ook gedetailleerd en weergegeven in prachtige 3D-graphics met behulp van de Unity-game-engine. Bovendien zijn de bedieningselementen gemakkelijk te leren - gebruik de WASD-toetsen om de besturing en acceleratie te regelen en de muis om de cameraweergave te wijzigen.

Om voort te bouwen op deze realistische bedieningselementen sturen de auto's ook allemaal op hun eigen manier. Het rijden is realistisch en de remmen en besturing zijn responsief. Je kunt ook een aantal fantastische drifts en stunts uitvoeren als je eenmaal gewend bent aan het rijgedrag van de auto.

Kies uit een reeks epische voertuigen

Een ander briljant punt over Derby Crash 3 is de reeks coole voertuigen waarmee je kunt rijden. Om te beginnen is er een selectie van supersnelle sportwagens gemodelleerd naar moderne auto's zoals Porsche's en Ferrari's. Bovendien kun je een geweldige gepantserde kist besturen en een enorme gevechtstank, compleet met een werkend kanon!

Welk voertuig u ook kiest, zorg ervoor dat je plezier beleeft aan het rijden en dat je elke centimeter van de enorme open wereld verkent. Onthoud dat je voertuig tijdens het spelen meer schade oploopt - u kunt de slijtage aan de carrosserie en het frame zien. Wees voorzichtig, want het voertuig kan ontploffen!

Veel plezier en verbeter vandaag nog je rijvaardigheid in de sloopderby in de derde versie van deze geweldige racegame!

Publicatiedatum

Februari 2020

Ontwikkelaar

Derby Crash 3 is ontwikkeld door Roberto Mulas alias Ciorbyn. WrongWay is ook zeker het bekijken waard, nog een fantastisch autospel van hem!

Platform

Webbrowser

Walkthrough

Besturing

  • WASD of pijltjestoetsen = rijden
  • Spatiebalk = handrem
  • Enter = terugdraaien
  • C = van camera wisselen
  • R = reparatie
  • T = tijdsbestek
Advertentie

Meer spellen in deze reeks

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie