Desert Operations

399
beoordelingen
8,3
Desert Operations is een gratis MMO-spel met militaire strategie. Zoals bij veel RTS-games, moet je middelen verzamelen en je basis uitbreiden om nieuwe mogelijkheden te krijgen. Word de leider van je land, neem deel aan tactische oorlogsvoering en domineer het spel. Deze game stelt je strategische en economische vaardigheden tegenover duizenden spelers over de hele wereld.

Woestijnoperaties

Bouw, breid uit en voer het bevel over een militaire beschaving - allemaal in je webbrowser. Desert Operations geeft jou de leiding over een legeroperatie in de woestijn. Je moet je basis uitbreiden, eenheden bouwen en upgraden om je vechtkracht te vergroten en het spel te domineren door de machtigste leider te zijn.

Gebouwen

Het bouwen van constructies is de eerste fase van het creëren van een functionele basis. Als je dit doet, ontgrendel je meer opties, meer gebouwen en meer land om uit te breiden en een enorme basis met geavanceerde mogelijkheden te ontwikkelen. Je ontgrendelt ook upgrades voor je eenheden. Als je je basis hebt opgebouwd, kun je hem meenemen naar de gemeenschap en hem op de proef stellen.

Gemeenschap

Stel je basis op de proef in een online schermutseling tegen andere spelers om te zien wie de meest epische basis en geavanceerde militaire krachten heeft. Chat met andere spelers of speel met je vrienden.

Soortgelijke spellen

Wil je meer gratis strategie- of MMO-spellen spelen? Bekijk enkele van de onderstaande titels.

Forge of Empires is een MMO voor het bouwen van een strategie, waarin je een beschaving bouwt van het stenen tijdperk tot de moderne tijd.

Als je van futuristische sci-fi-thema's houdt in je MMO-strategiespellen, ga dan naar Battle for the Galaxy. Bouw een basis in de ruimte en vecht tegen je vijanden om galactische superioriteit.

Feudal Wars is ook een uitstekende RTS-game met basisopbouw en veldslagen die zich afspelen in het feodale tijdperk.

Ontwikkelaar

Gamigo heeft dit spel gemaakt.

Platform

Webbrowser

Walkthrough

Besturing

Gebruik je muis en toetsenbord om dit spel te spelen

Advertentie
Minder Tonen
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie