SpeelSpelletjes.nl

Doge Miner 2 icon

Doge Miner 2

9.4 - 2200 stemmen
walkthrough
klik  -  honden  -  html5  -  idle  -  meme  -  upgrade

Doge Miner is terug in dit fantastische vervolg – Doge Miner 2! De missie blijft hetzelfde – een ruimteschip kopen en naar de maan vertrekken, maar nu heb je een vergroot aantal hulpmiddelen, upgrades en opties ter beschikking. Doge Miner 2 bouwt verder op de leuke mechanismes en spelvorm van de originele titel en voegt extra opties to voor jouw plezier.

Je kan nu meer muntstukken verzamelen die willekeurig verschijnen terwijl je mijnt, en je kan ook Dogebags krijgen die willekeurig verschijnen en verschillende items bevatten zoals verbeterde pikhouwelen en bronzen dogecoins. Los van het mijnen van de coins, kan je nog steeds Shibe werkers in dienst nemen en legers van katten gebruiken om jouw biedingen te doen en jouw snelheid voor het verkrijgen van Dogecoins te verhogen. Een toegevoegde optie is de verbeterde instrumenten die je kan kopen en de upgrades die je kan kopen voor jouw werknemers. Doge Miner 2 voegt een hele nieuwe dimensie toe aan dit fantastisch passief spel, dus begin vandaag met mijnen!

Bediening

Linkermuisknop om te mijnen en upgrade te kopen.

IN DEZELFDE SERIE:    Doge Miner

 

Doge Miner 2 Video Walkthrough
Doge Miner 2

Doge Miner 2 Walkthrough

Doge Miner 2 is een verslavend klik spel dat je kan spelen op deze website, direct in je browser. Doge Miner 2 is gemaakt met HTML5 technologie. Zo draait het in alle moderne browsers! Dit spel is al 293,903 keer gespeeld en werd door 2173 mensen beoordeeld met score 9.4 op 10. Vond je het leuk om Doge Miner 2 te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere klik games zoals Pokemon Clicker en Cookie Clicker!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2017 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)