SpeelSpelletjes.nl

Doge Miner 2

6,405 429 delen embed

Doge Miner is terug in dit fantastische vervolg – Doge Miner 2! De missie blijft hetzelfde – een ruimteschip kopen en naar de maan vertrekken, maar nu heb je een vergroot aantal hulpmiddelen, upgrades en opties ter beschikking. Doge Miner 2 bouwt verder op de leuke mechanismes en de spelvorm van de originele titel en voegt extra opties toe voor jouw plezier.
SHOW MORE

Je kan nu meer muntstukken verzamelen die willekeurig verschijnen terwijl je mijnt, en je kan ook Dogebags krijgen die willekeurig verschijnen en verschillende items bevatten zoals verbeterde pikhouwelen en bronzen dogecoins. Los van het mijnen van de munten, kan je nog steeds Shibe-werkers in dienst nemen en legers van katten gebruiken om jouw biedingen te doen en jouw snelheid voor het verkrijgen van Dogecoins te verhogen. Toegevoegde opties zijn de verbeterde instrumenten die je kan kopen en de upgrades die je kan kopen voor jouw werknemers. Doge Miner 2 voegt een hele nieuwe dimensie toe aan dit fantastisch passief spel, dus begin vandaag met mijnen!

Ontwikkelaar

Net als het originele Dogeminer, is dit spel gemaakt door rkn!

Platformen

Doge Miner 2 is een web browser game dat op alle apparaten werkt (inclusief desktops, mobiele apparaten en tablets).

Publicatiedatum

Augustus 2017

Indeling

» Doge Miner 2

Meer Informatie Over Doge Miner 2

Doge Miner 2 is een verslavend klik spel dat je kan spelen op deze website, direct in je browser. Doge Miner 2 is gemaakt met HTML5 technologie. Zo draait het in alle moderne browsers! Dit spel is al 2,019,035 keer gespeeld en werd door 6822 mensen beoordeeld met score 9.4 op 10. Vond je het leuk om Doge Miner 2 te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere klik games en games zoals Doge Miner en Bullet Force!

SHOW LESS

Bediening

How to play Doge Miner 2

Linkermuisknop om te mijnen en upgrade te kopen.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)