Dragon Simulator 3D
Store Logo
Dragon Simulator 3D

Dragon Simulator 3D

Dragon Simulator 3D is een 3D-simulator game in dezelfde serie als Tiger Simulator en Racoon Simulator. In deze editie bestuur je een machtige draak. Voer taken uit en toon je macht aan mensen!

Begin je zoektocht door de naam, kleur en element-affiniteit van je draak te kiezen. Je draak kan de krachten van de natuur, vuur, ijs of lucht gebruiken. Elke affiniteit biedt geweldige bewegingen en vaardigheden. Zodra je je epische beest hebt aangepast, kan je beginnen.

Voltooi taken en bouw je kracht op

Beweeg door de enorme open wereld en verken met je draak. De vliegende mechanica zijn eenvoudig te besturen en het spel ziet er fantastisch uit. Praat met mensen en andere dieren en voltooi missies om beloningen te verdienen. Als je de mensen aanvalt, zullen ze terugvechten met pijlen en andere wapens dus wees voorzichtig!

Er is ook een Dragon Simulator-multiplayer waarin je in PVP-gevechten tegen andere spelers kunt vechten. Je moet over uitstekende vliegvaardigheden beschikken om ze te slim af te zijn en ze te verslaan in een gevecht. Dit is een briljant gratis online spel en nog een fantastische titel van CyberGoldfinch.

Dragon Simulator 3D heeft de CrazyGames 2019-ontwikkelaarswedstrijd gewonnen! Drie juryleden waren onder de indruk van de verbluffende graphics, de uitgebreide gameplay en het slimme niveau-ontwerp.

Publicatiedatum

November 2019

Ontwikkelaar

Dragon Simulator 3D is ontwikkeld door CyberGoldfinch.

Platforms

  • webbrowser
  • Android

Walkthrough Video

playstore

Indeling

Dragon Simulator 3D
Dragon Simulator 3D is een mooi draken spel dat je kan uitproberen hier op Speel Spelletjes, in je browser. Dragon Simulator 3D is al 1,521,724 keer gespeeld en heeft een rating van 9.3 / 10 gekregen van 27984 mensen. Het spel is ontwikkeld door CyberGoldfinch. Dragon Simulator 3D gebruikt Unity WebGL technologie. Zo werkt het in moderne browsers , zonder dat je iets moet installeren! Je kan dit spel in full-screen zetten. Het spelletje is beschikbaar op je computer en als een mobiele app voor all je Android mobiele toestellen. Vond je het leuk om dit actie spel te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere draken spelletjes en games zoals Dragon Simulator Multiplayer en Double Dragon!