Drift Hunters
Store LogoStore Logo
Drift Hunters

Drift Hunters

Drift Hunters is een geweldig 3D autorijspel waarin je punten scoort door met verschillende auto's te driften. Deze punten geven je geld, dat je kan uitgeven om je huidige auto te upgraden of een nieuwe te kopen. Het spel onderscheidt zich door zijn realistische drifting-fysica en zijn gevarieerde rij-omgevingen.

Kenmerken

  • auto aanpassen
  • autoprestaties kunnen geüpgraded worden
  • gedetailleerde auto-tuning
  • 10 verschillende auto's
  • 5 verschillende race-circuits
  • aanpasbare remdruk, achterhoogte, voorste hoogte, en meer

Platforms

Het spel is beschikbaar in de browser en op Android en is in ontwikkeling voor iOS. Het is gemaakt met Unity.

Spelontwikkelaar

Het spel is gemaakt door Studionum43 (Ilya Kaminetsky).

Spelbediening

Gebruik WASD of pijltjestoetsen om de auto te besturen. Gebruik de spatiebalk als handrem, C om de camerapositie te veranderen, linker shift om hoger te schakelen, en linker CTRL om lager te schakelen.

Je kan dit spel steunen via deze link.

Walkthrough Video

playstoreappstore

Indeling

Drift Hunters
Drift Hunters is een mooi slip spel dat je gratis kan uitproberen hier op Speel Spelletjes. Dit amusante race game wordt ondersteund door Unity WebGL. Zo draait het zonder problemen in moderne browsers , zonder dat je iets moet installeren! Het spel is beschikbaar in je browser en als een mobiele app. Dit spelletje kan in full-screen gespeeld worden voor een nog betere gaming experience. Studionum43 heeft Drift Hunters gemaakt. Dit spelletje is al gespeeld door 5,073,076 mensen en heeft score 9.0 / 10 gekregen van 50223 mensen. Vond je het leuk om Drift Hunters te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere slip spelletjes en games zoals Derby Crash 3 en Cartoon Hot Racer 3D!