SpeelSpelletjes.nl

Duck Life: Space

8,220 885 delen embed

Duck Life: Space is het volgende gedeelte van de fantastische Duck Life training franchise. Als kampioen van de eenden-race op aarde is je kroon gestolen door aliens, dus je beslist het universum in te reizen om je prijs terug te halen en grotere toernooien en uitdagingen te ontdekken! Voordat je begint kan je je eend aanpassen en zijn kleur, ogen en vlekken kiezen. Zoals gewoonlijk moet je je eend trainen in een reeks verschillende disciplines om hun statistieken te verbeteren.
SHOW MORE

Hoe meer je traint, hoe sneller en behendiger je eend wordt! Je mag ook niet vergeten je eenden regelmatig eten te geven om hun stamina en energie op peil te houden. Eens je je eend voldoende getraind hebt kan je beginnen aan toernooien - je kan naar 6 verschillende planeten reizen - Aarde, Maan, Mars, Terra, Freez en Pyro. Elke planeet vertegenwoordigt een andere reeks uitdagingen. Kan jij je eend trainen om de kampioen van het universum te worden?

Versie

Dit is een demo-versie van Duck Life: Space. Er zijn slechts 3 verschillende trainingen beschikbaar en je kan niet meedoen aan toernooien. Download de mobiele app om alle functies te ontgrendelen.

Platformen

Duck Life: Space kan online gespeeld worden op Speelspelletjes.nl en via mobiele apps.

Mobiele Apps

Get Duck Life: Space on the App Store Get Duck Life: Space on the Play Store

Indeling

» Duck Life: Space

Meer Informatie Over Duck Life: Space

Duck Life: Space is een leuk arcade spel dat je kan spelen op deze site. Dit superleuke arcade game is ontwikkeld met WebGL. Zo draait het zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Je kan dit spel niet alleen als een WebGL game spelen, maar er is ook een Duck Life: Space app voor je Android toestellen en je iPhone en iPad. Je kan Duck Life: Space in full-screen spelen door de volledige scherm-modus aan te zetten. Wix Games heeft Duck Life: Space gemaakt. Het spel is al gespeeld door 571,060 mensen en werd door 9102 mensen beoordeeld met score 9.0 op 10. Vond je het leuk om Duck Life: Space te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere arcade spelletjes en games zoals Duck Life 3 en Duck Life 4!

SHOW LESS

Bediening voor lopen

How to play Duck Life: Space

Linkermuisknop om van kant te wisselen

Bediening voor zwemmen

Pijltjestoetsen om te zwemmen

Bediening voor vliegen

Linker- en rechterpijltje om te bewegen

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)