SpeelSpelletjes.nl

Duck Life: Space

7,741 829 delen embed

Duck Life: Space is het volgende gedeelte van de fantastische Duck Life training franchise. Als kampioen van de eenden-race op aarde is je kroon gestolen door aliens, dus je beslist het universum in te reizen om je prijs terug te halen en grotere toernooien en uitdagingen te ontdekken! Voordat je begint kan je je eend aanpassen en zijn kleur, ogen en vlekken kiezen. Zoals gewoonlijk moet je je eend trainen in een reeks verschillende disciplines om hun statistieken te verbeteren.
SHOW MORE

Hoe meer je traint, hoe sneller en behendiger je eend wordt! Je mag ook niet vergeten je eenden regelmatig eten te geven om hun stamina en energie op peil te houden. Eens je je eend voldoende getraind hebt kan je beginnen aan toernooien - je kan naar 6 verschillende planeten reizen - Aarde, Maan, Mars, Terra, Freez en Pyro. Elke planeet vertegenwoordigt een andere reeks uitdagingen. Kan jij je eend trainen om de kampioen van het universum te worden?

Versie

Dit is een demo-versie van Duck Life: Space. Er zijn slechts 3 verschillende trainingen beschikbaar en je kan niet meedoen aan toernooien. Download de mobiele app om alle functies te ontgrendelen.

Platformen

Duck Life: Space kan online gespeeld worden op Speelspelletjes.nl en via mobiele apps.

Mobiele Apps

Get Duck Life: Space on the App Store Get Duck Life: Space on the Play Store

Indeling

» Duck Life: Space

Meer Informatie Over Duck Life: Space

Duck Life: Space is een tof arcade spel dat je gratis kan spelen op deze website, direct in je browser. Dit mooie arcade game is ontwikkeld met WebGL. Zo kan je het spelen in de meeste moderne browsers! Je kan Duck Life: Space niet alleen online spelen, maar je kan het ook als app spelen op je Android en iOS GSMs en tablets. Het is al gespeeld door 527,764 mensen en werd door 8548 mensen beoordeeld met score 9.0 op 10. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere arcade games en games zoals Duck Life 3 en Duck Life 4!

SHOW LESS

Bediening voor lopen

How to play Duck Life: Space

Linkermuisknop om van kant te wisselen

Bediening voor zwemmen

Pijltjestoetsen om te zwemmen

Bediening voor vliegen

Linker- en rechterpijltje om te bewegen

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)