SpeelSpelletjes.nl

Duck Life 3

De technologie gaat vooruit en een boer vindt genetisch gemodificeerde eenden uit die geoptimaliseerd zijn voor een bepaalde vaardigheid. Kies 1 van de 4 beschikbare kuikens, elk met zijn eigen voordelen en nadelen. Werk je dan een weg naar de top, beginnend met de amateur-competitie; elke competitie heeft een maximum skill-level.
SHOW MORE

Nadat je een competitie voltooit en doorgaat naar de volgende, evolueert je eend naar een betere vorm (net zoals Pokemons evolueren!). Train je vaardigheden door mini-games te voltooien, en als je klaar bent, ga dan naar de races. De races zijn onderverdeeld in kwalificaties en finales, en je moet ze allemaal verslaan om de competitie uit te spelen. Veel plezier met Duck Life 3!

Ontwikkelaar

Duck Life 3 is gemaakt door Wix Games.

Publicatiedatum

  • Originele Publicatiedatum: Mei 2011
  • Update: Oktober 2017

Vervolgen

Het onmiddellijke vervolg van Duck Life 3 is het geweldige Duck Life 4. Veel later dan de originele 4 Duck Life spellen, heeft Wix Games ook Duck Life Space gepubliceerd.

Mobiele Apps

Get Duck Life 3 on the App Store Get Duck Life 3 on the Play Store

Indeling

» » Duck Life 3

Meer Informatie Over Duck Life 3

Duck Life 3 is een mooi loop spelletjes spel. Speel het nu op SpeelSpelletjes.nl. Duck Life 3 is al 488,919 keer gespeeld en werd door 4435 mensen beoordeeld met score 9.0 op 10. Duck Life 3 is gemaakt door Wix Games. Duck Life 3 is gemaakt met WebGL. Zo draait het zonder problemen in moderne browsers, zonder downloads! Dit spel kan in fullscreen modus gespeeld worden . Je kan Duck Life 3 niet alleen in je browser spelen, maar er is ook een Duck Life 3 app voor je Android toestellen en je iPhone en iPad. Als je Duck Life 3 leuk vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere loop spelletjes en games zoals Duck Life 4 en Yeti Sensation!

SHOW LESS

Bediening bij lopen

How to play Duck Life 3

Druk op pijltje omhoog om te springen.

Bediening bij vliegen

Druk op pijltje omhoog en omlaag om vliegrichting te veranderen.

Bediening bij zwemmen

Druk op pijltje omhoog om te springen en pijltje omlaag om te duiken. Gebruik linker- en rechterpijltje om naar links en rechts te bewegen.

Controle bij klimmen

Druk op linker- en rechterpijltje om tussen de kanten van het ravijn te springen.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)