SpeelSpelletjes.nl

Speel als professionele basketbalspelers in Dunkers, een pixel basketbalspel voor 2 spelers! Kies tussen carrière, arcade, of 2 speler modus en begin met dunken in NBA-stijl! Veel plezier!
SHOW MORE

Mobiele Apps

Get Dunkers on the App Store Get Dunkers on the Play Store

Indeling

» » Dunkers

Meer Informatie Over Dunkers

Dunkers is een verslavend basket spel dat je gratis kan uitproberen op deze website, direct in je browser. Dit amusante sport game gebruikt Flash. Op die manier draait het in alle moderne browsers, zonder downloads! Het spelletje is beschikbaar in je browser en als een app op je mobiele toestellen (Android en iOS). Het spel is al gespeeld door 264,274 mensen en werd door 5038 mensen beoordeeld met score 9.1 / 10. Vond je het leuk om dit sport spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere basket games en games zoals Basket Champs en Bouncy Dunk!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Dunkers te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Dunkers te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl