SpeelSpelletjes.nl

Earth Taken 3

2,018 168 delen embed

Indeling

» » Earth Taken 3

Meer Informatie Over Earth Taken 3

Earth Taken 3 is een leuk platform spelletjes spel. Speel het nu op deze site, in je browser. Dit spelletje is al gespeeld door 214,848 mensen en heeft score 9.2 / 10 gekregen van 2186 mensen. Dit fun actie game is gemaakt met Flash. Zo draait het in alle moderne browsers! Vond je het leuk om dit actie spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere platform spelletjes en games zoals Fireboy and Watergirl 5: Elements en Vex 4!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Earth Taken 3 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Earth Taken 3 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl