SpeelSpelletjes.nl

Electric Man

7,589 581 delen embed

Electric Man is een geweldig stickman vecht-spel waarin je moet vechten tegen een reeks tegenstanders met een keuze aan verschillende box- en stampcombo's. Voordat je aan het spel begint, kan je de naam en kleur van je stickman kiezen, en ook de moeilijkheidsgraad (makkelijk, normaal of pro). Eens je je karakter gekozen hebt kan je een tutorial voltooien die je de basismechanismen van het spel en de bewegingen toont.
SHOW MORE

Tijdens elk gevecht kom je een reeks verschillende vijanden tegen en moet je je bewegingscombo's gebruiken om ze te verslaan! Je kan drie verschillende snelle bewegingen gebruiken (A, S & D) en ook drie krachtige slow motion bewegingen (Q, W & E). De bewegingen veranderen, afhankelijk van of je beweegt en hoe je tegenover je vijand staat. De variëteit van de bewegingen is fantastisch en je karakter kan grote schade uitdelen! De slow motion bewegingen gebruiken je batterij op die over tijd regenereert, gebruik deze bewegingen dus verstandig. Terwijl je vooruitgang maakt zullen de vijanden sterker en sterker worden en moet je snel en vaardig vechten om te overwinnen! Kan jij elk niveau voltooien en de ultieme stickman-vechter creëren?

Ontwikkelaar

Electric Man is gecreëerd door ontwikkelaar Damien Clarke die ook het vervolg op Electric Man en andere opwindende spellen zoals Bloxorz heeft gecreëerd.

Kenmerken

  • Grote reeks verschillende bewegingen
  • Leuke stickman spelervaring
  • Drie verschillende moeilijkheidsgraden

Indeling

» » Electric Man

Meer Informatie Over Electric Man

Electric Man is een tof vecht spel dat je zonder kosten kan spelen hier op Speel Spelletjes. Het spel is al gespeeld door 1,126,364 mensen en heeft een rating van 9.3 / 10 gekregen van 8164 mensen. Dit verslavende actie game gebruikt Flash technologie. Zo draait het zonder problemen in alle moderne browsers, zonder installaties! Als je dit actie spel top vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere vecht spelletjes en games zoals Grand Action Simulator: New York Car Gang en Goons.io!

SHOW LESS

Bediening

How to play Electric Man
  • Pijltjestoetsen om je karakter te besturen
  • Snelle bewegingen: A, S, D
  • Slow Motion bewegingen: Q, W, E

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Electric Man te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Electric Man te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl