Empire: World War 3 (Millennium Wars)

3.747
beoordelingen
8,7
Empire: World War 3 (Millennium Wars) is een MMO-strategiespel dat zich afspeelt in de ruimte. Bouw een kolonie op Mars en vecht voor jouw deel van zeldzame en kostbare grondstoffen. Bouw een futuristisch ruimteleger op en vecht met miljoenen andere spelers over de hele wereld, en vorm allianties met andere commandanten voor een concurrentievoordeel.

Hoe te spelen

Doelstellingen

Ontwikkel een leger van krachtige troepen om je kolonie te verdedigen en verken Mars voor millenniumafzettingen. Millennium is een zeldzame grondstof die je moet vinden en naar de Mars Trade Federation moet verzenden. Verzend zoveel mogelijk om de dominante militaire macht op het oppervlak van Mars te worden.

Basis bouwen

Bouw en breid je basis uit voor snelle en efficiënte productie van eenheden en middelenbeheer. Je kunt je gebouwen en eenheden upgraden en nieuwe items onderzoeken terwijl je verder komt. Deze game heeft een actievolle gameplay en een breed scala aan eenheden en technische upgrades om je een voorsprong te geven. Doe vandaag nog mee aan de Millennium Wars en bouw je rijk op Mars!

Gevechten en allianties

De millenniumoorlogen zijn meedogenloze gevechten tussen verschillende zakelijke groepen om controle te krijgen voor maximale winst. Je zult verschillende tactieken moeten gebruiken, zoals het bevel voeren over je leger om vijandelijke bases te plunderen, rivaliserende zendingen te onderscheppen om middelen te stelen en epische oorlogen te voeren als je over de vuurkracht beschikt.

Naast het onderzoeken van nieuwe technologieën en strategieën om een concurrentievoordeel te behalen, is het toetreden tot allianties een essentiële sleutel tot succes in Empire: World War 3. Bundel je krachten met machtige commandanten om je mogelijkheden te vergroten en je winst te vergroten. Uiteindelijk bestuur je de Mars Trade Federation als CEO en ontvang je unieke beloningen.

Publicatiedatum

Empire: World War 3 werd oorspronkelijk uitgebracht in april 2017 als een Android-game. Sinds maart 2018 kun je het spel gratis spelen in je webbrowser! De game was oorspronkelijk bekend als Empire: Millennium Wars totdat het in januari 2019 werd omgedoopt tot Empire: World War 3.

Ontwikkelaar

Goodgame Studios ontwikkelt Empire: World War 3. Ze produceren ook andere populaire gratis te spelen spellen zoals Goodgame Empire en Big Farm.

Kenmerken

  • Een MMO-strategiespel boordevol actie dat zich afspeelt op Mars
  • Bouw een epische basis en onderzoek de nieuwste technologieën
  • Voer strategisch het bevel over een leger om kostbare grondstoffen te plunderen
  • Sluit je aan bij allianties met machtige commandanten voor een voorsprong op de concurrentie

Platformen

  • webbrowser
  • Android
  • iOS

Walkthrough

Besturing

Gebruik je muis om dit spel te spelen
Advertentie
Minder Tonen
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie