SpeelSpelletjes.nl

Enchanted Heroes

2,101 185 delen embed

Enchanted Heroes is een leuk stapsgewijs spel met passieve elementen. Je bestuurt een dappere held en moet een nooit eindigende golf van monsters en magische wezens vernietigen. Je mannetje valt automatisch aan, maar jij kan de wezens ook aanvallen om ze sneller te vernietigen. Voor elk wezen dat je doodt krijg je munten - die kunnen worden gebruikt om een reeks upgrades te kopen die je stats en schade verhogen.
SHOW MORE

De upgrades zijn opgesplitst in drie categorieƫn - Held, Vaardigheden en Upgrades. Held upgrades verbeteren de kracht, gezondheidspunten, aanvalssnelheid en regeneratie van gezondheid van je mannetje. Vaardigheid upgrades laten je toe een reeks speciale aanvallen uit te voeren die extra schade uitdelen. Tenslotte, upgrades verbeteren de snelheid waarmee je schade uitdeelt en gezondheid regenereert per klik. Wanneer je mannetje sterker wordt kan je grotere wezens doden die je meer goud geven. Dit spel is zeer leuk en het gaat zelfs door als je je computerscherm verlaat! Betreed vandaag de betoverde wereld en bouw je eigen held!

Indeling

» Enchanted Heroes

Meer Informatie Over Enchanted Heroes

Enchanted Heroes is een leuk klik spel. Probeer het op deze website, direct in je browser. Het is al gespeeld door 521,500 mensen en heeft een rating van 9.2 op 10 gekregen van 2215 mensen. Het spel is ontwikkeld door YYZ Productions. Enchanted Heroes is ontwikkeld met WebGL. Zo draait het in moderne browsers, zonder downloads! Je kan het spel in full-screen mode zetten. Vond je het leuk om Enchanted Heroes te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere klik spelletjes en games zoals Grow Defense en Doge Miner 2!

SHOW LESS

Bediening

How to play Enchanted Heroes

Linkermuisknop om te spelen.

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)